Депутати ухвалили бюджет Болехівської міської громади на 2024 рік
10 кві, 2024 0 Коментарів 82 Перегляди

Депутати ухвалили бюджет Болехівської міської громади на 2024 рік

Сьогодні, 10 квітня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 03.04.2024 № 64-р, відбулася позачергова 41-а сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. 
Засідання розпочали із вшанування пам’яті загиблих захисників України, які поклали своє життя в боротьбі з російським агресором, хвилиною мовчання.  
Перед початком розгляду  питань порядку денного  голова Болехівської територіальної виборчої комісії наталія Джус ознайомила присутніх з постановою № 41 про відкликання депутата Болехівської міської ради Гасяк Марії. А також довела до відома присутніх постанову №45 про визнання обраним депутатом від політичної партії «Платформа громад» Уляну Латик, 1983 р.н., вона є громадянкою України, безпартійна, директор територіального центру соціального обслуговування(наданння соціальних послуг), проживає у м.Болехів. 
Відтак, погодили порядок денний позачергової 41-ї сесії зі змінами, у кількості 88 питань.
Про бюджет Болехівської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 0954100000) доповідала начальник фінансового управління Наталія Дуб. Після жвавих обговорень на декількох сесійних засіданнях  депутати схвалили  головний фінансовий документ громади на 2024 рік.
Відтак, підтримали проєкт рішення про фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області на 2024 рік. Крім того, затвердили штатний розпис комунального некомерційного підприємства «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області. 
Передали в оренду комунальне майно Болехівської територіальної громади, встановили річну орендну плату за користування цим майном благодійній організації «Благодійний фонд волонтери Болехівщини».
 Серед іншого, депутати підтримали звіт про роботу комунального некомерційного підприємства «Болехівська міська лікарня» Болехівської центральної міської ради Івано-Франківської області за 2023 рік» та звіт комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги» про виконання фінансового плану підприємства за 2023 рік. 
Схвальним рішеннями надано одноразові грошові допомоги на лікування жителям громади, а також військовослужбовцям, які беруть участь у бойових діях для забезпечення заходів з національної безпеки і оборони України, пораненим військовослужбовцям на лікування та членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців.
В ході роботи, депутатський корпус підтримав перелік звітів про виконання міських цільових програм за 2023 рік.
Підтримали звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2023 році та внесли зміни до рішення Болехівської міської ради від 28.11.2023 №50-37/23 «Про затвердження переліку адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування у порядку виконання делегованих повноважень, які є обов‘язковими для надання через центр надання адміністративних послуг Болехівської міської ради».
У ході засідання депутати міської ради ухвалили ряд проектів рішень, які стосувалися впорядкування земельних відносин. 
Відтак, депутати заслухали та затвердили звіти про роботу старост старостинських округів громади.

Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком

Сьогодні, 28 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. На розгляд було винесено 21 питання. Перш ніж розпочати роботу, присутні...

Сесія, яка скликалася тричі, таки відбулася

Сьогодні, 19 березня, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, відбулося позачергове 40 пленарне засідання Болехівської міської ради. Участь у засіданні взяли 24 депутати із 26 обраних, а також керівники управлінь, відділів...

Позачергове засідання міської ради: які рішення ухвалені

Сьогодні, 19 січня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 09.01.24 № 08-р, відбулася позачергова 39-та сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. На засідання прибули 23 депутати із 26 обраних....

0 Коментарів

Авторизація