Болехову – 653: з нагоди Дня міста відбулися урочисті збори
03 жов, 2024 0 Коментарів 135 Переглядів

Болехову – 653: з нагоди Дня міста відбулися урочисті збори

Захід, присвячений 653-й річниці з дня першої письмової згадки про місто, відбувся у Народному домі м.Болехова. 
Розпочали урочисті збори традиційно - з виконання Державного гімну України. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх військових і цивільних, які загинули через російську агресію проти України.  

Очільник громади Іван Яцинин у вітальному виступі подякував незламним захисникам та захисницям за кожен  прийдешній день, можливість працювати, дивитися у майбутнє з надiєю та вiрою. Волонтерам, які сформували і утримують надійний тил та самовідданою працею допомагають нашим військовим і мирному населенню, постраждалому від війни. Депутатам, які представляють і відстоюють інтереси громади, допомагають та докладають зусиль для того, щоб місто розвивалося, ставало комфортнішим та красивішим. А також жителям громади, які працюють на благо рідного міста, активно підтримують захисників, та щодня наближають нашу перемогу. 

«Пісню про Болехів» - офіційний Гімн Болехова на слова Романа Скворія -  подарувала глядачам авторка музики на пісню, начальниця Відділу культури виконавчого комітету Галина Іванишин.

З вітальними словами до присутніх звернулися декан Болехівського деканату ПЦУ отець Іван Петрів та настоятель храму  Положення Чесної Ризи с.Гузіїв УГКЦ отець Роман Зозуля.

Відтак з нагоди Дня міста міський голова Іван Яцинин вручив грамоти та подяки виконавчого комітету Болехівської міської ради волонтерам та активістам громади, працівникам управлінь, відділів виконавчого комітету, представникам установ, організацій.  

За сумлінну працю, активну життєву позицію і громадську діяльність та з нагоди Дня міста, грамотою виконавчого комітету Болехівської міської ради нагороджено робітника ритуальних послуг Болехівського комбінату комунальних підприємств Бодлака Петра Іванович; викладачку Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Гошовську  Ірину Іванівну; фахівчиню (консультантку) комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Болехівської міської ради Івано-Франківської області Диндин Олександру Миколаївну; учительку початкових класів Болехівського ліцею № 1 «Академічний» Болехівської міської ради Івано-Франківської області Досяк Ірину Миронівну; начальницю архівного відділу виконавчого комітету Болехівської міської ради Калапунь Марту Романівну; робітника з благоустрою Болехівського комбінату комунальних підприємств Павелика Михайла Дмитровича; працівника Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Пришлюка Василя Миколайовича; учительку початкових класів Гузіївського ліцею Болехівської міської ради Івано-Франківської області Пришлюк Надію Василівну; керівника гуртків «Пішохідний туризм» та     «Юні туристи-краєзнавці» закладу позашкільної освіти «Будинку дитячої та юнацької творчості» Болехівської міської ради Калуського району Івано-Франківської області Сабадаша Андрія Сергійовича; завідувачку бібліотекою (медіатекою) Тисівського ліцею Болехівської міської ради Івано-Франківської області Хромишин Руслану Михайлівну; працівницю Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Юрків Ольгу Василівну.

За самовіддану працю щодо керівництва над   проектом з розробки, виготовлення та тестування FPV-дронів для потреб військовослужбовців Збройних Сил України   та з нагоди Дня міста міський голова вручив подяку волонтерові Олександру Пічкурові.

За самовіддану працю, активну громадську позицію, надання      безкорисливої допомоги Збройним Силам України, територіальним силам оборони  та з нагоди Дня міста грамоти виконавчого комітету Болехівської міської ради від міського голови отримали директор Благодійної організації «Благодійний фонд Волонтери Болехівщини» Михайло Поляниця   та волонтери: Володимир Андрусишин, Роман Бунчак, Володимир Ковач, Дмитро Копило, Іван Копило,  Микола Мицак, Любов Шибівська. 

За значний особистий вклад у зміцнення місцевого самоврядування, ефективну діяльність як депутата міської ради 7 і 8 демократичних скликань, з нагоди Дня міста та 50-річного ювілею грамотою виконавчого комітету Болехівської міської ради народжено депутатку Болехівської міської ради Заляско Надію Юріївну.

За отримані високі результати під час складання національного мультипредметного тесту у 2024 році та з нагоди Дня Міста грамоту виконавчого комітету Болехівської міської ради отримала студентка Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму спеціальності «Туризм та рекреація» Михавків Анастасія Олександрівна. 

За активну участь у соціально-економічному розвитку та громадському житті громади і з нагоди Дня міста грамотою виконавчого комітету Болехівської міської ради нагороджено директора ПМП «Темп» Василинина Ігоря Васильовича та  директора ТзОВ «Ірест» Чепиняка Василя Федоровича. 

Щирі привітання з нагоди Дня міста звучали цього дня від гостей - міського голови Моршинської громади Руслана Ільницького, голови Вигодської селищної громади Миколи Мацалака, депутатів Івано-Франківської обласної ради Назарія Іваніва, Юрія Мазура та Юрія Черневого.

Подякував за відзначення грамотою та привітав присутніх з нагоди дня народження міста й голова Благодійної організації «Благодійний фонд «Волонтери Болехівщини» Михайло Поляниця. Він також вручив від імені 63-ї окремої механізованої бригади міському голові Іванові Яцинину подяку за активну громадську позицію, всебічну підтримку і турботу, неодноразову допомогу військовослужбовцям бригади та вагомий вклад у спільну перемогу і відданість Україні. Від благодійного фонду Михайло Миколайович вручив директору КНП «Болехівська центральна міська лікарня» Валерію Гутаку апарат від’ємного тиску для лікування хворих.

На завершення урочистої події міський голова Іван Яцинин подякував гостям за щирі побажання, присутнім побажав мудрості та терпіння побороти усі виклики часу та віри у те, що вже на наступний рік ми святкуватимемо День міста  під мирним небом.

У Болехові відзначили День Державного Прапора України та 32-гу річницю Незалежності нашої держави

«Допоки світить праведна зоря, шануймо Прапор й землю України» - під такою назвою на площі Івана Франка відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. В урочистостях взяли участь...

Активістів волонтерського руху відзначили з нагоди Дня міста

Волонтерів, які з перших днів війни згуртувалися і допомагали владі у вирішенні найбільш нагальних проблем, підтримували і продовжують підтримувати вимушених переселенців, що з різних куточків країни приїхали шукати прихистку в нашому місті,...

У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація