Зустріч з київською журналісткою, блогеркою та письменницею Галиною Плачиндою в рамках презентації її збірки інтерв’ю «#ЗРАДА VS #ПЕРЕМОГА»
29 сер, 2019 0 Коментарів 687 Переглядів

Зустріч з київською журналісткою, блогеркою та письменницею Галиною Плачиндою в рамках презентації її збірки інтерв’ю «#ЗРАДА VS #ПЕРЕМОГА»

Минулого тижня, у п’ятницю 23 серпня, в день Державного Прапора України в музеї історії міста Болехова імені Романа Скворія зібралося багато людей різних поколінь, які завітали на зустріч з київською журналісткою, блогеркою та письменницею Галиною Плачиндою в рамках презентації її збірки інтерв’ю «#ЗРАДА VS #ПЕРЕМОГА».
Проект журналістки Галини Плачинди #ЗРАДА VS# ПЕРЕМОГА - це діалоги з видатними політичними та релігійними діячами країни, знаковими митцями, відомими письменниками й журналістами. Серед них - Блаженніший Любомир Гузар, патріарх Філарет, Герой України Левко Лук’яненко, дисидент Семен Глузман, академік Іван Дзюба, письменник Юрій Мушкетик. Розмови з людьми, яких беззаперечно можна охарактеризувати як совість нації – правдивий зріз пост майданної України, глибинний аналіз того, що відбулося з країною за ці п’ять років, і водночас, - дороговказ для думаючих та небайдужих.
Варто зазначити, що Галина Плачинда над книгою «#ЗРАДА VS #ПЕРЕМОГА» працювала п’ять постмайданних років і присвятила її своєму батькові, письменнику Сергію Плачинді, чиї книги також були представлені на зустрічі.
Серед гостей на презентації були присутні: Марія Чендей з Ужгорода; Ольга Ямборко з Моршина; Тетяна Лугова, заступник міського голови; Олександр Пічкур, депутат Болехівської міської ради; Зеновій Коник, член виконавчого комітету Болехівської міської ради та інші.
Приємною несподіванкою для присутніх був подарунок для фондів музею від Зеновія Коника - це прапор, піднятий у Болехові напередодні Дня Злуки у січні 1989 року, який і є символом незнищенності України.

У Болехові відзначили 101-річницю проголошення ЗУНР

Сьогодні, 1 листопада 2019 року, в музеї історії м.Болехова ім.Р.Скворія з нагоди 101-ї річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки відбувся святковий захід «Яскравий приклад світлого горіння – торує шлях для інших поколінь». Участь...

Як у Болехові святкували День Незалежності України

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному...

У Болехові відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

23 серпня на головній площі міста відбулося урочисте віче з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах взяли участь представники місцевої влади, депутатського корпусу різних рівнів, управлінь, відділів міськвиконкому, громадськість...

0 Коментарів

Авторизація