Як у Болехові святкували День Незалежності України
27 сер, 2019 0 Коментарів 956 Переглядів

Як у Болехові святкували День Незалежності України

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
У рамках відзначення 28-ї річниці Незалежності України 23 серпня 2019 року в Народному Домі м. Болехова відбувся святковий концерт «Моя Україна єдина та вільна». Прийшли розділити святкову атмосферу цього заходу представники місцевої влади, депутати міської ради та обласної ради, представники підприємств, установ, організацій, працівники управлінь та відділів міськвиконкому, громадськість, волонтери. Серед присутніх були і найповажніші гості - учасники АТО, які на передовій відстоювали і відстоюють нашу незалежність.
Як належить за доброю українською традицією, відкрили захід Державним Гімном України. Після чого зі святом Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України всіх присутніх привітав міський голова Богдан Мельник. «Це свято Великодня нашої державності. Воно завжди має бути в наших серцях, як одне з найвеличніших свят в Україні. В усіх нас, українців, має палати велика віра в світле майбутнє нашої держави, надія на єдність. Україна пройшла великий тривалий історичний шлях у боротьбі за незалежність. Протягом цього періоду були і успіхи, і провали. Тому сьогодні, коли ми живемо в суверенній незалежній державі, ще один раз хочу побажати нам єдності у вірі, єдності в надії, єдності в любові в нашій державі. Хочеться в цю хвилину ще згадати про тих людей, які зараз знаходяться в нашому залі, і тих, що зараз на сході відстоюють нашу незалежність. Це люди, які взяли зброю до рук та стали на захист країни, які не побоялися жертвувати своїм здоров’ям та життям. Тому пошана до них має бути завжди. Великий поклін вам, наші захисники. Тож бажаю вам великого здоров’я та добра, благополуччя вашим родинам. Любіть всі свою країну та допомагайте їй розвиватися. Слава вам дорогі краяни, слава Україні» - наголосив міський голова Б.Мельник.
З нагоди Дня Державного прапора та 28-ї річниці Незалежності України очільник міста нагородив почесними грамотами за особливу мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності Української держави учасників АТО; за волонтерську роботу, стійку громадську позицію, постійну допомогу військовим, які проводять завдання в зоні проведення ООС волонтерів ООС; грамоти за сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов’язків нагородили працівників управлінь відділів міськвиконкому, підприємств, установ, організацій.
Вітали та дарували глядачам цього дня свої теплі слова та творчі композиції танцювальний колектив «Віночок», вихованці ДНЗ «Зірочка», солістка – Юлія Мороз, виконувала роль України - Богдана Матійців. Ведучими були Лідія Данильчук та Ярослав Кіцул. Продовжив святкову програму яскравим виступом запальний естрадно-вокальний гурт з Івано-Франківська «Будьмо». Вони майстерно виконували низку українських пісень та подарували глядачам позитивні емоції.

У Болехові відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

23 серпня на головній площі міста відбулося урочисте віче з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах взяли участь представники місцевої влади, депутатського корпусу різних рівнів, управлінь, відділів міськвиконкому, громадськість...

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Вчора, 20 серпня 2019 року, відповідно до розпорядження міського голови відбулося чергове пленарне засідання 45 сесії Болехівської міської ради. Головував на сесії секретар міської ради Ігор Герецький, для роботи у пленарному засіданні...

Відзначили пам’ять Героїв УПА

УПА була створена 14 жовтня 1942 року за рішенням політичного проводу ОУН для захисту мирного населення України від знущань Німецької окупаційної влади. Головнокомандуючим УПА з 1943 до 1950 був Роман Шухевич, псевдонім Тарас Чупринка. Маючи...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація