Привітання міського голови Івана Яцинина з Різдвом Христовим!
06 січ, 2023 0 Коментарів 889 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Різдвом Христовим!

У надвечір’я Різдва Христового за доброю нашою традицією, кожна українська родина збирається разом, а коли на небі зійде перша зірка – сідає до Святої вечері.

Я щиро дякую Господу, що допоміг нам дочекатись цих величних різдвяних свят, щиро дякую усім нашим захисникам за те, що   вони далеко від своїх сімей роблять дуже важливу справу – захищають нашу рідну землю, щоб кожна українська сім’я могла зібратись у цей Святвечір у злагоді в своїх домівках. 

Сідаючи за святковий стіл до Святої вечері, вознесімо наші молитви за кожного воїна, за перемогу над агресором, за мир на нашій рідній землі, за полеглих Героїв, які віддали своє життя за наше з вами вільне майбутнє.

Нехай проміння Вифлеємської Зорі, яка сповістила про народження Божого Сина,  осяє наші душі й серця світлом миру, а дзвінка колядка, лунаючи в кожній родині, наповнює нас радістю величного торжества.

Нехай  це величне свято згуртовує усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, і  тих, хто боронить нашу землю від ворога. 

Нехай новонароджений Господь благословляє ваші родини міцним здоров’ям, добром та достатком, а нашій рідній Україні дарує мир та процвітання. 

Будьмо сильними, розважливими і милосердними, як Сам Господь, Який нам дав Свого Єдинородного Сина, і тим самим явив славу Свою. 

Спокійного Різдва!

Христос Народився! Славімо Його!

З найкращими вітаннями
Міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Різдвом Христовим!

Шановна громадо! 25 грудня із більшістю вірян християнського світу ми святкуємо найбільше свято року - Різдво Христове. Кожен вірянин надає особливого змісту Різдву. Це час, коли ми вітаємо один одного, висловлюємо найтепліші побажання, наповнені...

Вітання міського голови Івана Яцинина з Різдвом Христовим

Шановна громадо Болехівщини! Вітаю вас із довгоочікуваним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай кожна оселя сповниться духом Різдва, радістю народження Ісуса Христа і світлою християнською любов’ю. Хай це свято принесе кожному із вас здоров’я...

Дорогі жителі Болехівщини та гості славного Болехова!

Прийміть найщиріші вітання із величним святом Різдва Христового! Нехай проміння Вифлеємської зорі осяє наші душі й серця світлом миру, а дзвінка колядка, лунаючи в кожній родині, наповнює нас радістю величного торжества. Хай Різдво Христове кріпить...

0 Коментарів

Авторизація