Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників освіти!
01 жов, 2023 0 Коментарів 155 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників освіти!

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

Вітаю вас з чудовим святом – Днем працівників освіти!

У цей день висловлюю глибоку вдячність усім вам за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість у надскладних умовах сучасного навчального процесу. Адже військові дії значно ускладнили його й змусили змінити модель та стиль освітнього процесу через постійні сигнали повітряних тривог та інші загрози.

Та попри намагання ворога його зірвати численні колективи освітніх закладів продовжують тримати стрій на передовій боротьби світла пізнання з темрявою невігластва.

Низький уклін вам, дорогі педагоги, за здатність кидати виклики сучасному світу і приймати їх, розв’язувати найскладніші завдання галузі та справлятися з усіма труднощами сьогодення. 

Впевнений, що важкі часи випробувань минуть і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, освітяни громади матимуть змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці. 

Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки!

Зі святом! Міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у своїх учнів на у світлий день у мирній Україні!

З повагою
Міський голова                                                  Іван ЯЦИНИН

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем знань!

Дорогі діти, студенти, шановні учителі, викладачі, батьки! Щиро вітаю вас з початком нового навчального року - з Днем знань! Цей навчальний рік, на жаль, ми знову розпочинаємо у воєнний час! Але попри війну, незаплановані перерви в укриттях під час...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем знань!

Дорогі школярі та студенти! Шановні педагоги та батьки! Щиро вітаю вас із Днем знань! Попри те, що вже півроку ми живемо в умовах повномасштабної війни, навчальний рік ми розпочинаємо традиційно 1 вересня. Бо війна не в змозі завадити прагненню...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників освіти

Шановні працівники освіти! Щиро вітаю з Днем працівників освіти шкільних вчителів, викладачів навчальних закладів, усіх, хто причетний до освітянської галузі, дає світло знань і багатство духу нашим дітям. До вчителя йдуть зі своїми болями і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація