Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем художника України!
05 жов, 2023 0 Коментарів 128 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем художника України!

Дорогі художники, творці і майстри, вітаю вас з професійним святом – Днем художника!
Щорічно у другу неділю жовтня своє професійне свято відзначають українські художники, митці та усі, хто долучається до розвитку українського образотворчого мистецтва, популяризуючи його в Україні та світі.
Сучасне ж мистецтво – це важлива складова культури нашої держави, що сприяє примноженню духовних цінностей, формуванню світогляду особистості та консолідації суспільства.
Почуття прекрасного, потреба у красі живуть в серці кожної людини з найдавніших часів. Митці створюють цю красу і служать їй. Саме ви примножуєте цей особливий дар: з білого полотна, шматка глини чи гіпсу ви створюєте справжні шедеври, високе мистецтво. Ви зупиняєте мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. 
Тож, шановні майстри пензля, щиро вітаю вас зі святом! Переконаний, що завдяки вашій подвижницькій натхненній праці здійснюється безперервний зв’язок поколінь. Адже ваші твори збагачують людську душу, виховують високі ідеали благородства, добра та злагоди.
Коли наші солдати воюють на фронті, коли лікарі лікують поранених, ви як художники не змогли залишитись осторонь загального лиха і стали зображати те, що відбувається в нашій країні на своїх картинах, розповідаючи всьому світу, що всі ми, українці, переживаємо. Завдяки вашій подвижницькій натхненній праці здійснюється безперервний зв’язок між українськими та європейськими культурними діячами та інституціями, привертаючи увагу до України.
Сьогодні всі ми солдати одного українського фронту, тож бажаю вам миру, добра і процвітання, міцного здоров’я та творчої наснаги, нових здобутків і звершень в ім’я щасливого майбутнього України. Перемоги нам усім і мирного неба над головою! 
З повагою
Міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Міжнародним днем музеїв!

Шановні працівники музею історії міста Болехова ім. Романа Скворія! Сердечно вітаю вас, невтомних хранителів і дослідників історичної пам’яті, з професійним святом – Міжнародним днем музеїв! Завдяки вашій самовідданій та творчій праці зберігається й...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Всеукраїнським днем працівнивників культури та майстрів

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Сердечно вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем вишиванки

Дорогі жителі Болехівщини! Вітаю усіх вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури, зі святом національної єдності — з Днем вишиванки. Вишиванка — наша національна святиня, символ, який єднає українців незалежно від...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація