Дорога святкова громадо Болехівщини!
28 гру, 2019 0 Коментарів 555 Переглядів

Дорога святкова громадо Болехівщини!

У переддень свята щиро вітаю всіх і кожного з Новим роком! 
Рік, що минає, був водночас складним і визначальним для нас, сповненим надій і тривог, перемог та складних випробувань. Ми з гідністю витримали усі перешкоди, нам вдалось успішно розв’язати низку важливих для нас питань, зрушити з місця проблеми, що не вирішувались впродовж багатьох років, закласти у стратегічний план життєво важливі проєкти і впевнено обрати для себе шлях до подальшого розвитку інфраструктури краю. 
Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.
Нехай прийдешній рік стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще. 
Нехай 2020 подарує кожній домівці і нашій Україні довгоочіваний мир, який всі ми з нетерпінням прагнемо повернути, буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, непохитної віри та оптимізму. Вірте в неможливе, і воно стане можливим. Подаруйте найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу тим, хто її чекає, й отримаєте її навзаєм сторицею.
Увійдімо у Новий рік із чистими помислами, наповнімо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.
З найщирішими побажаннями
Міський голова Богдан Мельник 

Шановна громадо РКЦ Успіння Пресвятої Діви Марії!

25 грудня віряни західного обряду відзначають одне з найсвітліших та найурочистіших свят – Різдво Христове. Тому щороку ви маєте радісну нагоду першими спостерігати на вечірньому небі спалах яскравої зірки, яка віщує гарні зміни. Тож нехай із першою...

З Днем працівників органів реєстрації актів цивільного стану

Шановні працівники відділу Державної реєстрації актів цивільного стану! Щиро вітаю вас з професійним святом Днем працівників органів реєстрації актів цивільного стану! Дякую вам за вашу клопітку, щоденну, наполегливу працю, яка має неабияке значення...

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація