Привітання міського голови з Днем Конституції України
28 чер, 2024 0 Коментарів 104 Перегляди

Привітання міського голови з Днем Конституції України

Шановна громадо! Щиро вітаю з Днем Конституції України! 

Конституція — хранитель прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої квітучої та сильної країни.
Сьогодні більше, аніж будь-коли ми розуміємо кожне із понять, які записані в Конституції. Кожне із них зараз – це не просто рядки на папері, це наші надії й сподівання, це втілення наших мрій і очікувань.
Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо, що право на особисту думку, на недоторканість, на розвиток і на саме життя, треба обстоювати всім разом. Чи то на передньому краї боротьби за незалежність – в окопах, чи в тилу, на виробничих майданчиках, в полі, під час збирання врожаю, за учнівською чи студентською партою – скрізь, кожен на своєму місці маємо виборювати незалежність і право на існування.
На превеликий жаль, вже третій рік ми боремось за свободу і свою землю заради майбутнього своїх дітей та онуків, за їхнє життя й можливість жити у незалежній державі.
Ця боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, ми боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, за демократію. Українці були, є і будуть господарями на своїй землі, правда за нами – тож ми обов’язково здобудемо перемогу в ім’я майбутнього рідної України. 
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили і зараз захищають свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали та працюють задля миру.
Міцного здоров'я усім нам, добра та злагоди, сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо держави та нашої громади! 
Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! 

З повагою міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Конституції України

Шановні мешканці громади та гості міста! Сьогодні ми відзначаємо День Конституції України. Це свято Основного Закону країни, в якому окреслені ключові права та свободи українських громадян, територіальний устрій держави, засади місцевого...

Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Конституції України

Шановні мешканці громади та гості міста! Сьогодні ми відзначаємо одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення – День Конституції України. Основний закон держави було прийнято у 1996 році, 26 років тому. Сьогодні,...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Конституції України!

ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ! Вітаю вас з державним святом - Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону є фундаментальним закріпленням нашої незалежності, самовиявленням українського народу жити у суверенній та соборній державі! Демократичний розвиток...

0 Коментарів

Авторизація