Відбулась нарада представників Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Миколаївській області з благодійним фондом «Team4UA»
12 жов, 2023 0 Коментарів 182 Перегляди

Відбулась нарада представників Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Миколаївській області з благодійним фондом «Team4UA»

У рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Миколаївській області відбулася зустріч заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Миколи Марінова з делегацією благодійного фонду «Team4UA» у складі засновника та голови БФ «Team4UA» (Французька Республіка) Жан-Крістофа Боні, керівника відділу комунікацій БФ «Team4UA» (Французька Республіка) Себастіана Гоберта та керівниці проєкту БФ «Team4UA» (Україна) Олени Дейнеко-Павлової.

Участь у зустрічі також взяли директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов та керівник Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко.
Довідково: Team4UA – це благодійний фонд, заснований у березні 2022 року за підтримки фонду HIT (Humanitarian Innovative Technologies), метою якого є впровадження технологій в проєкти з реагування на надзвичайні гуманітарні ситуації в Україні.
Сторони обговорили проєкти щодо забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб області, відновлення системи водозабезпечення регіону, а також програму для відновлення будинків, шкіл і критичної інфраструктури за допомогою технології 3D-друку «HIVE».

Заступник начальника ОВА Микола Марінов подякував представникам фонду за організовану зустріч, висловивши надію, що дана співпраця допоможе створити сприятливі умови для покращення якості життя мешканців регіону.
«Допомагаючи нашому регіону та Україні в цілому, ви вселяєте в нас впевненість, що спільними зусиллями ми обов‘язково подолаємо будь-які негаразди. Дякуємо за підтримку та небайдужість», – додав Микола Марінов.
Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.




Постраждалим від сексуального насильства допоможуть у фонді «Сильні»
Інші новини жов. 2022

Постраждалим від сексуального насильства допоможуть у фонді «Сильні»

Сексуальне насильство – це пряма зброя ворога проти цивільного населення. Воно більше не розглядається як неминучий «побічний ефект» війни, а набуває масового характеру та вчиняється проти багатьох осіб із метою досягнення військових цілей,...

Пропонуємо пройти опитування
Інші новини лип. 2022

Пропонуємо пройти опитування

Сьогодні і щодня країні важливо, як кожен українець відчуває сьогодення і бачить майбутнє держави. Важлива думка кожного з нас. Пропонуємо пройти опитування, яке проводиться за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), а також за ініціативи Офісу...

В облдержадміністрації обговорили питання соціального захисту родин загиблих
Інші новини лис. 2021

В облдержадміністрації обговорили питання соціального захисту родин загиблих

У четвер, 11 листопада, відбулася робоча зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко із керівниками громадських організацій родин загиблих прикарпатців за участі начальника відділу в Івано-Франківській області...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація