Україна відновила пасажирське залізничне сполучення з 1 червня, - Владислав Криклій
02 чер, 2020 0 Коментарів 639 Переглядів

Україна відновила пасажирське залізничне сполучення з 1 червня, - Владислав Криклій

Понад 40 поїздів далекого сполучення відновлюють свою роботу та вирушають відсьогодні по Україні. Вони охоплюють Київську, Вінницьку, Черкаську, Полтавську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Одеську, Херсонську, Миколаївську, Запорізьку, Харківську, Сумську, а також неокуповані території Донецької та Луганської областей.
Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
“Сьогодні о 6:12 ранку з вокзалу “Київ-Пасажирський” відправився перший пасажирський потяг після карантину за напрямом “Київ-Костянтинівка”. Всього понад 40 поїздів далекого сполучення вирушають відсьогодні і їх список поповнюватиметься”, - сказав він.
Також з 1 червня відновили свою роботу 439 приміських електричок у Харківській, Полтавській, Черкаській, Одеській, Донецькій, Луганській, Івано-Франківській, Тернопільській, Житомирській, а також частково у Хмельницькій областях. У цих же регіонах за рішеннями їх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розпочаті перші автобусні міжобласні перевезення. “Щодо інших регіонів – чекаємо на рішення від їх обласних комісій щодо можливості послаблення карантину та відновлення рейсів”, - пояснив очільник Міністерства.
Крім цього, з 4 червня відкривається залізничне сполучення із Західною Україною. 6 поїздів далекого сполучення розпочнуть свою роботу. Це потяги №1/2 Івано-Франківськ-Костянтинівка, №7/8 та №749-750 Київ-Івано-Франківськ, №29/30 Київ-Ужгород, №98/97 Ковель-Київ та №772/771 Хмельницький-Київ.
“Також активно працюємо над запуском авіаперевезень, як внутрішніх, так і міжнародних. Найбільш популярними закордонними напрямками залишаються Туреччина, Греція, Кіпр, Хорватія, Чорногорія та Грузія. Більш точні дані озвучу вже скоро”, - підсумував Владислав Криклій.

З 1 червня розпочала роботу система автовідеофіксації порушень дорожнього руху, - Владислав Криклій
Інші новини чер. 2020

З 1 червня розпочала роботу система автовідеофіксації порушень дорожнього руху, - Владислав Криклій

З 1 червня в Україні почала працювати система автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій. “Безпечні дороги, зниження аварійності та кількості постраждалих у ДТП –...

Укрзалізниця готова до запуску пасажирського сполучення з 1 червня
Інші новини травень. 2020

Укрзалізниця готова до запуску пасажирського сполучення з 1 червня

42 поїзди будуть готові вирушити з 1 червня. Про це повідомив перший заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Абрамович сьогодні, 28 травня, під час огляду готовності залізничного вокзалу м. Києва та рухомого складу до відновлення...

Івано-Франківськ матиме пряме авіаційне сполучення з Турецькою Республікою
Інші новини лют. 2020

Івано-Франківськ матиме пряме авіаційне сполучення з Турецькою Республікою

Розширено регулярне авіасполучення України з Турецькою Республікою. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій 24 лютого 2020 року. «За результатом успішних переговорів на рівні авіаційних влад України та Туреччини було...

0 Коментарів

Авторизація