Укрзалізниця відновила рух 439 приміських поїздів, — Іван Юрик
02 чер, 2020 0 Коментарів 729 Переглядів

Укрзалізниця відновила рух 439 приміських поїздів, — Іван Юрик

Укрзалізниця 1 червня розпочала перший етап відновлення курсування приміських поїздів. Відсьогодні відновили рух 439 приміських поїздів. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик. 
Так, з 1 червня у філії «Донецька залізниця» почнуть курсувати 38 поїздів, «Львівська залізниця» — 30 поїздів, «Одеська залізниця» — 84 поїзди, «Південна залізниця» — 156 поїздів, «Придніпровська залізниця» — 22 поїзди, «Південно-Західна залізниця» — 109 поїздів.
«Закликаємо пасажирів бути свідомими та виконувати рекомендації під час проїзду залізничним транспортом. Зокрема, дотримуватися соціальної дистанції, вдягати маску, а в разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби — залишатися вдома. На час дії карантинних обмежень у кожному приміському поїзді буде знаходитися провідник, який слідкуватиме за дотриманням цих норм», — зазначив керівник компанії.
Станом на 1 червня Укрзалізниця ще не отримала рішення про послаблення карантину від регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській, Рівненській, Чернівецькій областях. У Хмельницькій області є дозвіл курсування тільки на двох напрямках: Жмеринка — Гречани та Хмельницький — Волочиськ.
Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» призначення приміських поїздів здійснюється відповідно до прийнятих рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій по кожній області окремо.
У разі прийняття в подальшому відповідних рішень регіональними комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласних державних адміністрацій призначення приміських поїздів буде продовжуватися.
З розкладом електропоїздів, котрі відновили курсування, можна ознайомитись на вебсайтах регіональних філій Укрзалізниці.
Для зручності пасажирів з 1 червня квитки на низку поїздів можна придбати за 90 діб до дати відправлення.
 Зокрема, за 90 діб до дати відправлення вже можна купити квитки на перші 7 поїздів: №1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, №7/8 Київ — Івано-Франківськ, №9/10 Київ — Маріуполь, №11/12 Київ — Новоолексіївка, №29/30 Київ — Ужгород, №711/712 Київ — Костянтинівка, №765/766 Київ — Херсон.
Збільшення терміну продажу проїзних документів з 45/60 діб до 90 діб дасть можливість пасажирам значно ефективніше планувати свої поїздки, а АТ «Укрзалізниця» гнучкіше реагувати на попит і заздалегідь призначати поїзди на найбільш популярні дати та напрямки.
Нагадаємо, що Укрзалізниця з 08:00 27 травня відновила роботу залізничних квиткових кас на всіх вокзалах країни. Укрзалізниця вжила ряд заходів для безпеки пасажирів: працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, поряд із касами розташовані антисептики, нанесена розмітка для дотримання дистанції̈ між пасажирами.

Україна відновила пасажирське залізничне сполучення з 1 червня, - Владислав Криклій
Інші новини чер. 2020

Україна відновила пасажирське залізничне сполучення з 1 червня, - Владислав Криклій

Понад 40 поїздів далекого сполучення відновлюють свою роботу та вирушають відсьогодні по Україні. Вони охоплюють Київську, Вінницьку, Черкаську, Полтавську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Одеську, Херсонську, Миколаївську, Запорізьку, Харківську,...

Укрзалізниця готова до запуску пасажирського сполучення з 1 червня
Інші новини травень. 2020

Укрзалізниця готова до запуску пасажирського сполучення з 1 червня

42 поїзди будуть готові вирушити з 1 червня. Про це повідомив перший заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Абрамович сьогодні, 28 травня, під час огляду готовності залізничного вокзалу м. Києва та рухомого складу до відновлення...

Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без стягнення додаткових зборів
Інші новини бер. 2020

Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без

Укрзалізниця припиняє міжнародне пасажирське сполучення з 00:00 годин 17 березня (у ніч з 16 на 17) до завершення періоду карантину. Компанія повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без стягнення додаткових...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація