Шановні виборці Болехівщини!
15 жов, 2020 0 Коментарів 865 Переглядів

Шановні виборці Болехівщини!

25 жовтня ми обиратимемо представників місцевої влади, якій довіримо управління громадою на найближчі 5 років. Перед нами стоїть доленосний вибір, від якого залежить наше з Вами майбутнє. Яким воно буде – вирішувати кожному з нас.
Тож, перш ніж віддати свій голос за того чи іншого кандидата, проаналізуйте все, що Ви знаєте про кожного із них.
Подумайте та запитайте себе, чи готові Ви довірити управління громадою людям, які ховаються за рейтингом новостворених політичних сил, які активно нарощують власні електоральні можливості за рахунок коштів олігархів; які кожних виборів балотуються від різних політичних сил;  які прикриваються та приписують собі чужі здобутки; які не мають належної освіти, щоб розібратися у всіх ключових викликах, які ставить перед громадою сьогодення; які йдуть у вибори цілими сім’ями, щоб направити всі свої сили не на зміни в громаді та вирішення проблем, а на розподіл посад для себе і членів своєї сім’ї.
Ви - мудрі і розважливі. Ви добре знаєте, хто торгує популістськими обіцянками та «гречкою». Не станьте заручниками брудних політичних ігор та учасниками «виборчого шоу», у якому застосовується весь набір шоу-інструментарію, бо вибори -  це не час для ігор та експериментів! Не давайте спекулювати своєю довірою та ошукати себе! 
Не обирайте серед тих, хто займається популізмом, який нічим не підкріплений та у підсумку веде до обману. Віддайте перевагу тим, хто вміє рішуче діяти, бо за плечима має відповідний досвід, хто знає як зробити наше життя комфортним, бо має відповідні професійні навички та вміння, хто відповідає за свої слова, бо керується простими людськими принципами і користується повагою серед людей!
Максимально скористайтеся своїм конституційним правом волевиявлення та проявіть високу громадянську свідомість 25 жовтня 2020 року. Зробіть правильний вибір та оберіть найкращих. Нехай переможуть достойні кандидати на міського голову та у депутати різних рівнів.
Міський голова Богдан Мельник

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку
Інші новини жов. 2020

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Свято Міжнародний день людей похилого віку відзначається на початку жовтня. Засновано Генеральною Асамблеєю ООН в 1990 році. Мета Дня літньої людини - зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління. Святкові заходи на День літньої людини в...

Проблеми кожної людини завжди повинні бути на постійному контролі представників влади
Інші новини вер. 2020

Проблеми кожної людини завжди повинні бути на постійному контролі представників влади

На цьому сьогодні під час щотижневої онлайн-наради акцентував увагу голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів. Він, зокрема, зазначив, що для виявлення проблем, які наявні в кожному населеному пункті, ефективного їх вирішення,...

Привітання міського голови з Днем захисту дітей!
Інші новини чер. 2020

Привітання міського голови з Днем захисту дітей!

Дорогі діти! Традиційно 1 червня ми відзначаємо День захисту дітей. Це чудове свято символізує дитинство, радість, посмішки та здійснення заповітних мрій. Діти – наше щастя, надія та майбутнє. Саме від нас, дорослих, залежить, як складеться доля...

0 Коментарів

Авторизація