Працівники установ міськвиконкому долучилися до весняної толоки
21 кві, 2021 0 Коментарів 776 Переглядів

Працівники установ міськвиконкому долучилися до весняної толоки

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи з благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити наше місто чистішим і привабливішим.

Сьогодні, 21 квітня 2021 року,  в рамках підготовки до Великодніх свят у Болехові відбулась традиційна весняна толока.
Відповідно до розпорядження міського голови від 31 березня 2021 року № 78-р «Про  проведення весняної толоки» працівники управлінь, відділів міськвиконкому здійснили заходи з благоустрою на прилеглих до установ територіях та закріплених ділянках.
Зокрема, працівники виконавчого комітету впорядковували територію біля адмінбудівлі міської ради на площі Івана Франка, фарбували та білили огорожу довкола будинку.  
Від побутового сміття, залишків сухої рослинності, самосійних дерев та кущів прибрали територію біля будинку на вулиці Д.Галицького, 39,  де нині розміщений Центр надання адміністративних послуг міськвиконкому та територіальний центр надання соціальних послуг м.Болехова, працівники цих установ.
Впорядкували територію Співочого поля, дитячого ігрового майданчика працівники управління освіти міськвиконкому. 
Працівники фінансового управління міськвиконкому та відділів міськвиконкому поралися біля могили у сквері на площі Івана Франка та прилеглих територіях. 
Благоустрій території проводили працівники відділу культури міськвиконкому, міських бібліотек, Народного дому та музею історії міста Болехова. Учасники акції підмітали, збирали сміття, обрізали кущі та дерева, фарбували огорожу вздовж дороги на вулиці С.Стрільців.
Прибирали прилеглу територію до установи працівники управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому.
Квітникарі та озеленювачі відділу благоустрою комбінату комунальних підприємств впорядковували клумби, висаджували квіти. 
Долучилися до Весняної толоки й вихованці освітніх закладів. Від торішнього листя та різного сміття прибирали територію школи і міського парку вчителі та учні Болехівського ліцею «Академічний» №1. Кипіла робота й на території садочків міста.

Дружно, однією командою, вдалося зробити чимало. І це тільки перша така весняна акція. Нагадаємо, що у Болехові до 1 травня 2021 року в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» триватимуть заходи з благоустрою, тож можна продовжити організацію спільних толок і стати частиною спільноти, котра робить рідне місто кращим. Адже благоустрій нашого міста – це справа не одного дня і тільки разом ми зможемо зробити наше довкілля чистим!

У Болехові жителі вулиці Грушевського організувалися, щоб прибрати територію від сміття
Інші новини кві. 2021

У Болехові жителі вулиці Грушевського організувалися, щоб прибрати територію від сміття

Небайдужі болехівчани – жителі вулиці Грушевського - вийшли на толоку. Не чекаючи нічиєї допомоги, взяли ініціативу у власні руки й привели до ладу прибережну смугу річки Сукіль в районі вулиці Грушевського. Допис у соціальній мережі Фейсбук про...

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади
Інші новини бер. 2021

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади

Вчора, 3 березня 2021 року, керівництво міста та АТ «Івано-Франківськгаз» зустрілися з представниками громадськості з метою надання вичерпних відповідей на ряд запитань щодо ціни на газ для населення та його транспортування. Участь у зустрічі взяли...

На площі Івана Франка встановили головну новорічну ялинку міста
Інші новини гру. 2020

На площі Івана Франка встановили головну новорічну ялинку міста

У наш час навряд чи можна уявити собі новорічні і різдвяні свята без красивої пухнастої ялинки. Зараз складно сказати, коли саме ялина стала новорічним і різдвяним символом. Її стали встановлювати напередодні Різдва і традиція ця збереглася до наших...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація