У Болехові жителі вулиці Грушевського організувалися, щоб прибрати територію від сміття
14 кві, 2021 0 Коментарів 645 Переглядів

У Болехові жителі вулиці Грушевського організувалися, щоб прибрати територію від сміття

Небайдужі болехівчани – жителі вулиці Грушевського - вийшли на толоку. Не чекаючи нічиєї допомоги, взяли ініціативу у власні руки й привели до ладу прибережну смугу річки Сукіль в районі вулиці Грушевського. 
Допис у соціальній мережі Фейсбук про таку акцію додав Олег Онопрійчук (Oleh Onopriichuk): «Із превеликим задоволенням 10 квітня ми прощалися із засміченим берегом та забрудненою територією біля сміттєвих баків. Активними жителями вулиці Грушевського цього разу було організовано прибирання в середній частині вулиці. Ми самі здивувалися, як швидко нам вдалося все організувати, і як багато зробили! Що то значить, коли ти і душею, і тілом вболіваєш за те, що робиш, і за те, щоб зробити вулицю кращою! …» – йдеться у повідомленні.
У свою чергу перший заступник міського голови Василь Юрочко повідомив, що керівництво міста радо вітає такі ініціативи та сприятиме усім, хто звернеться про допомогу. 
- Ми запрошували у соцмережах та через офіційний сайт міської ради приєднатися до толоки кожного небайдужого. Велика подяка жителям вулиці Грушевського, що проявили таку ініціативу та впорядкували берег річки. Їхня праця для міста неоціненна. Ми спільно з комунальним підприємством міста підемо назустріч та забезпечимо підтримку кожному охочому навести порядок на своїй вулиці, у парку, сквері чи інших громадських місцях. Якби кожен біля свого двору і біля свого житла наводив лад, а також не засмічував надалі прибрану територію, громада стала б значно чистішою, - зазначає Василь Юрочко.
Нагадаємо, з метою упорядкування території міської ради та підготовкою до відзначення Великодня міський голова Іван Яцинин видав розпорядження міського голови від 31 березня 2021 року № 78-р «Про  проведення весняної толоки» (https://docs.google.com/viewer?url=https%3A%2F%2Fbolekhiv-rada.gov.ua%2Findex.php%3Fdo%3Ddownload%26id%3D1671%26viewonline%3D1). Відповідно до плану проведення робіт  керівники підприємств, установ та організації незалежно від форми власності повинні організувати та здійснити заходи з благоустрою закріплених та прилеглих територій. Рекомендовано громадським об’єднанням, політичним партіям, депутатам міської ради провести організаційну роботу щодо залучення населення до виконання робіт з благоустрою та озеленення у своїх округах. У зв’язку з погіршенням погодних умов заплановані заходи переносяться на наступний тиждень, але безперечно будуть виконані у визначений термін.

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади
Інші новини бер. 2021

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади

Вчора, 3 березня 2021 року, керівництво міста та АТ «Івано-Франківськгаз» зустрілися з представниками громадськості з метою надання вичерпних відповідей на ряд запитань щодо ціни на газ для населення та його транспортування. Участь у зустрічі взяли...

Революція Гідності: 5 лютого на Майдані з'явилася «Мистецька сотня».
Інші новини лют. 2021

Революція Гідності: 5 лютого на Майдані з'явилася «Мистецька сотня».

5 лютого 2014 року, під час Революції Гідності, на Майдані з'явилася «Мистецька сотня». Так назвали штаб координації творців із різних культурних сфер. Як повідомляє Укрінформ, їхня мета була такою - боротися за майбутнє української держави та її...

Шановні жителі Болехівщини! Просимо надати допомогу та підтримку постраждалим сім’ям з Дрогобича
Інші новини лют. 2020

Шановні жителі Болехівщини! Просимо надати допомогу та підтримку постраждалим сім’ям з Дрогобича

До виконавчого комітету Болехівської міської ради звернувся міський голова Дрогобича Тарас Кучма з проханням допомогти постраждалим внаслідок трагічного обвалу житлового чотириповерхового будинку на вулиці М.Грушевського в Дрогобичі. «Трагедія, яка...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація