Вітаємо зі 101-ю річницею Гаврилів Катерину Олексіївну!
11 сер, 2021 0 Коментарів 1 453 Перегляди

Вітаємо зі 101-ю річницею Гаврилів Катерину Олексіївну!

Сьогодні, 11 серпня, свій 101-й день народження святкує жителька Болехова, активна учасниця повстанського руху, зв’язкова і медсестра УПА Гаврилів Катерина Олексіївна.

Від імені міського голови Івана Яцинина жінку з днем народження привітав керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. Він побажав довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку і душевного спокою, миру, добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Щоб Господь благословив великими милостями і подарував ще многих і благих літ життя.

Уродинниця зустрічала гостей на порозі своєї хати з усмішкою та добрим настроєм. «Я щаслива, що ви завітали розділити мою радість спільно зі мною і моїми рідними. Надзвичайно приємно, що ви пам’ятаєте про мене», – мовила жінка. 

Приємно констатувати, що незважаючи на свій поважний вік, п. Катерина добре почувається, вона жвава, енергійна, має світлу пам’ять, люб’язно ділиться спогадами зі свого життя, жартує. На перший погляд і не скажеш, що сьогодні ця поважна пані святкує свій 101-й день народження. 

Катерина Олексіївна, попри те, що була свідком і учасником багатьох історичних подій, пережила і війну, і голод, залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них приводи для радості. Ніщо не змогло забрати у жінки ту величезну силу та жагу до життя, роботи, турботи за дітей та онуків, переживання за Україну. І нині цікавиться подіями в світі і місті, на все має власну думку. Завжди активно бере участь у міських заходах та патріотичному вихованні підростаючого покоління. 

Шановна Катерино Олексіївно! У цей святковий день до усіх вітань на Вашу адресу з нагоди дня народження приєднується виконавчий комітет Болехівської міської ради, депутатський корпус на чолі з міським головою Іваном Яцинином та громада краю. Ваше життя довжиною у понад століття, яке Ви прожили у боротьбі за Українську державу – взірець для наслідування молодому поколінню. Ви - приклад для кожного з нас, носій життєвої мудрості та досвіду, стійкості й працьовитості. Міцного здоров'я й невичерпної життєвої енергії Вам. Нехай Ваш багатий досвід, талант, самовіддана подвижницька праця і невтомна наснага ще багато років слугують українській державі.

У Болехівській громаді довгожителька відзначила 100-річчя

26 травня 2021 року жителька с.Сукіль Козаківського старостинського округу Мандрик Катерина Михайлівна відзначила 100-літній ювілей. Від імені міського голови Івана Яцинина ювілярку привітали перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

100-літній ювілей відсвяткувала жителька Болехова Катерина Гаврилів

11 серпня свій сотий день народження відзначила жінка-борець, активна учасниця повстанського руху Катерина Гаврилів, яка з юнацького віку присвятила життя боротьбі за самостійну та соборну Українську державу. Привітали довгожительку із поважним...

Вітаємо зі 105-річчям!

Сьогодні, 6 листопада 2019 року, свій 105 день народження святкує найстарша жителька Болехова Доскоч Євгенія Василівна. З нагоди величного ювілею щиро вітають уродинницю міський голова Богдан Мельник, депутатський корпус та виконавчий комітет...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація