Кожній дитині – родина! 30 вересня – День усиновлення
30 вер, 2021 0 Коментарів 640 Переглядів

Кожній дитині – родина! 30 вересня – День усиновлення

День усиновлення в Україні, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року святкується щорічно 30 вересня. Це свято батьків і дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.
У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.
Усиновлення – це прийняття  у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина, тобто колишня сирота стає повноправним членом родини і має усі права, які мають біологічні діти.
Важливим фактором усиновлення є збереження таємниці, інформація щодо усиновлення носить конфіденційний характер і не підлягає розголошенню.
Усиновити дитину-сироту, полюбити, виховати і виростити, як рідну – цей надзвичайно важливий крок . Саме вони вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним. Усиновлення дітей – це життєвий подвиг. Батьки – усиновлювачі – це милосердні люди високої моралі, щирого серця та відкритої душі. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Тож щиро вітаємо всіх усиновителів, хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

День родини – 8 липня: історія свята та привітання
Інші новини лип. 2021

День родини – 8 липня: історія свята та привітання

8 липня свято в Україні – відзначають День родини 2021. У цей важливий день варто привітати членів своєї сім’ї та згадати про роль родини у житті кожної людини. День родини – це не просто дата. Це усвідомлення того, наскільки важливими для...

8 липня- День родини
Інші новини лип. 2020

8 липня- День родини

Це відносно молоде свято, яке 8 липня почали відзначати в Україні з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року . День родини –...

28 червня - День молоді
Інші новини чер. 2020

28 червня - День молоді

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна і Білорусь відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація