До 30-ої річниці Незалежності України Прикарпаття має унікальну квітку-логотип
07 чер, 2021 0 Коментарів 644 Перегляди

До 30-ої річниці Незалежності України Прикарпаття має унікальну квітку-логотип

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.
В основу концепції відзначення Дня Незалежності України покладена ідея бачення незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців.
«Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка – образ, що розкриває ідею держави. "Ти у мене єдина" – основний лейтмотив всього проекту, - зазначив керівник області. - Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, незалежності, нації».
Додамо, що використовувати інформаційні продукти, зокрема унікальну квітку Прикарпаття, можуть усі охочі. Вони розміщені в електронному вигляді за посиланням: https://fex.net/uk/s/5r3lnsz. Їх використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень і дозволів.
Також Андрій Бойчук наголосив, що до 30-ліття незалежності в Україні запускають культурно-освітній марафон «Наша незалежність». Він покликаний поширювати факти та матеріали, які стали знаковими для становлення суверенної України.
Взяти участь у марафоні можуть всі охочі. Публікувати матеріали потрібно під єдиними хештегами #Наша_незалежність#Марафон_30 до серпня 2021 року.
За результатами марафону визначать ряд найкращих публікацій. Їх відзначать на одному із заходів, проведених в рамках святкування Дня Незалежності України.

На Прикарпатті розроблять програму, яка допомагатиме людям з наркотичною, алкогольною або ігровою

3 червня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся із представниками Міжнародної антинаркотичної асоціації. Вони обговорили запуск на Прикарпатті програми, яка допомагатиме людям з наркотичною, алкогольною...

2022 рік стане роком Української повстанської армії на Франківщині

На Прикарпатті розпочинають підготовку до святкування 80 річниці Української повстанської армії. З нагоди свята 2022 рік в області стане роком УПА. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук на своїй сторінці у соціальній...

Андрій Бойчук: Медичні заклади області отримають 900 кисневих балонів чеського виробництва

В державі та області реалізується комплекс заходів для боротьби з поширенням COVID-19. Важливу роль у цьому процесі відіграє забезпечення пацієнтів медичних закладів киснем. Задля оперативного вирішення ситуації Уряд звернувся до НАК «Нафтогаз...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація