Митрополит Володимир Війтишин вакцинувався від коронавірусу та закликає інших не зволікати
06 жов, 2021 0 Коментарів 548 Переглядів

Митрополит Володимир Війтишин вакцинувався від коронавірусу та закликає інших не зволікати

    У понеділок, 4 жовтня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин прийняв першу дозу вакцини від коронавірусу.
    Щеплення від COVID-19 відбулося в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. Щепили Митрополита Володимира вакциною Pfizer.
    «Сьогодні чимало є дискусій, переважно віртуальних, про те, чи варто вакцинуватися чи ні. На нашу думку, вакцинація – поки єдиний метод стримати поширення цього смертельного вірусу. Будь-які суспільні відносини повинні будуватися на довірі.
    Ми довіряємо нашим воїнам, нашій поліції, нашій Церкві та іншим установам, подібно й нашим лікарям ми маємо довіряти та молитися за них», – сказав Митрополит у коментарі для Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.
    На його думку, немає жодних релігійних підстав, щоб відмовлятися від вакцинації. «Наш Блаженніший Святослав сказав так: «Відмова від вакцинації за релігійними мотивами часом прикриває в собі щось інше. Про це ми засвідчили окремим документом на рівні Всеукраїнської ради Церков та релігійних організацій». Тому маємо зі спокоєм та з любов’ю до ближніх пройти через це», – зазначив Архієрей.

Виявили: на Прикарпатті в кожній територіальній громаді є штам “Дельта”

Сьогодні, 15 вересня, відбулася нарада голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлани Онищук із головами райдержадміністрацій та територіальних громад. Зокрема, на нараді підняли тему вакцинації від COVID-19. Ігор Дмитренко,...

В Івано-Франківській області працюватимуть 50 пунктів щеплення проти COVID-19

В Івано-Франківській області з 28 квітня працюватимуть 50 пунктів щеплення, в яких можна вакцинуватися проти COVID-19. Всього в Україні працює 2127 таких пунктів. Усі вони розташовані в закладах охорони здоров’я, що надають медичні послуги, й...

Денис Шмигаль: Перемога українців – у збереженні культури, традицій та пам’яті

Сьогодні, 27 жовтня, в Івано-Франківську у меморіальному комплексі Дем’янів Лаз відбулося вшанування 30-ї річниці перепоховання жертв комуністичних репресій. Участь у спільній молитві за загиблими і закатованими українцями також взяв голова обласної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація