1 ЖОВТНЯ – міжнародний день громадян похилого віку та день ветерана
01 жов, 2021 0 Коментарів 291 Перегляд

1 ЖОВТНЯ – міжнародний день громадян похилого віку та день ветерана

За доброю традицією з приходом золотої осені в перший жовтневий день в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято засноване з метою забезпечення соціального захисту, вшанування літніх людей та привернення уваги суспільства до їхніх проблем. 
Ветерани війни і праці, особи похилого віку – це люди, які крізь роки передають нам свої знання, досвід, мудрість. Вони завдяки своїй волі пройшли важкий шлях – голод, репресії, війни.
Свято людини похилого віку – це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Бережіть своїх близьких, не забувайте про них і частіше даруйте їм радість спілкування.
Турбота, підтримка та якісне надання соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку є основним завданням територіального центру    соціального  обслуговування,  оскільки  забезпечують різні потреби людей похилого віку, які потребують сторонньої допомоги. 
З нагоди відзначення Дня людини похилого віку одинокі громадяни, які обслуговуються у територіальному центрі соціального обслуговування за рахунок коштів з місцевого бюджету отримали продуктові набори. Підопічні щиро дякували за таку увагу та турботу до них.

1 ЖОВТНЯ – міжнародний день громадян похилого віку та день ветерана

За доброю традицією з приходом золотої осені в перший жовтневий день в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято засноване з метою забезпечення соціального захисту, вшанування літніх людей та привернення...

Великдень у кожну хату

Турбота про одиноких людей похилого віку основне завдання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). У Великодній час пам’ятаймо про тих людей, які мають складну долю, які на схилі літ залишилися самотніми....

1 жовтня - Міжнародний день похилого віку

Щороку в Україні другий місяць осені починається з особливої дати - Міжнародний день людей похилого віку. Особи похилого віку - це люди, які крізь роки передають нам свої знання, досвід, мудрість. Проживши нелегке життя люди хочуть опіки, щоб...

0 Коментарів

Авторизація