1 ЖОВТНЯ – міжнародний день громадян похилого віку та день ветерана
07 жов, 2021 0 Коментарів 841 Перегляд

1 ЖОВТНЯ – міжнародний день громадян похилого віку та день ветерана

За доброю традицією з приходом золотої осені в перший жовтневий день в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято засноване з метою забезпечення соціального захисту, вшанування літніх людей та привернення уваги суспільства до їхніх проблем.
Ветерани війни і праці, особи похилого віку – це люди, які крізь роки передають нам свої знання, досвід, мудрість. Вони завдяки своїй волі пройшли важкий шлях – голод, репресії, війни.
Свято людини похилого віку – це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Бережіть своїх близьких, не забувайте про них і частіше даруйте їм радість спілкування.
Турбота, підтримка та якісне надання соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку є основним завданням територіального центру    соціального  обслуговування,  оскільки  забезпечують різні потреби людей похилого віку, які потребують сторонньої допомоги.
З нагоди відзначення Дня людини похилого віку одинокі громадяни, які обслуговуються у територіальному центрі соціального обслуговування за рахунок коштів з місцевого бюджету отримали продуктові набори. Підопічні щиро дякували за таку увагу та турботу до них.

Великдень у кожну хату

Турбота про одиноких людей похилого віку основне завдання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). У Великодній час пам’ятаймо про тих людей, які мають складну долю, які на схилі літ залишилися самотніми....

1 жовтня - Міжнародний день похилого віку

Щороку в Україні другий місяць осені починається з особливої дати - Міжнародний день людей похилого віку. Особи похилого віку - це люди, які крізь роки передають нам свої знання, досвід, мудрість. Проживши нелегке життя люди хочуть опіки, щоб...

Допомога самотнім під час карантину

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради в умовах карантину не залишає своїх підопічних без уваги та допомоги. Проведено дистанційний інструктаж з соціальними робітниками щодо виявлення...

0 Коментарів

Авторизація