Болехівською міською центральною бібліотекою проведено два огляди-конкурси
08 жов, 2021 0 Коментарів 577 Переглядів

Болехівською міською центральною бібліотекою проведено два огляди-конкурси

Болехівською центральною міською бібліотекою проведено огляд-конкурс «Краща реклама бібліотеки, книги, читання», в рамках роботи бібліотек над популяризацією бібліотеки, книги та читання.
         Конкурс проводився з метою популяризації  книги, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності учасників,  залучення мешканців Болехівської ТГ до активізації читання та вдосконалення творчих і комунікативних навичок учасників.
        Учасниками конкурсу стали 8 бібліотек Болехівської центральної бібліотечної системи. У номінацї «Кращий буктрейлер на книгу» перемогу здобула міська центральна бібліотека , а в номінації «Краща соціальна реклама з популяризації бібліотеки, книги та читання» перемогла бібліотека с.Козаківка.
Детальніше з роботами бібліотек-переможців можна ознайомитись за посиланням: https://fb.watch/8vJRLcOrdT/https://fb.watch/8vJZV2civ4/.
           Також проведено конкурс «Краща бібліотека року». На Болехівщині кращою бібліотекою 2021 року визнана Болехівська центральна міська бібліотека. Матеріали переможця міського конкурсу подано до Івано-Франківської обласної універсальної наукова бібліотека ім.І.Франка для участі в ІІ (заключному) етапі конкурс «Краща бібліотека року».
https://fb.watch/8vKwh-O6Cx/

Відбувся конкурс малюнка "Книга і діти, екологія і світ"

В Болехівській міській бібліотеці для дітей відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнка «Книга і діти, екологія і світ», що проводиться Національною бібліотекою України для дітей у рамках Десятиліття дій ООН з відновлення...

Відбувся огляд-конкурс читців з нагоди роковин Кобзаря

І знову чергова Шевченкова весна прийшла на нашу землю. Уже минає 207 років з дня народження Великого Кобзаря, але його живе і мудре слово залишається актуальним та пророчим і сьогодні. Тарас Шевченко – своєрідний національний оберіг. Важко уявити...

В установах культури Болехівщини вшановують пам'ять Лесі Українки

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.02.2021 № 44-р «Про підготовку та відзначення на території Болехівської міської ради 150-річчя від дня народження Лесі Українки» та наказу відділу культури виконавчого комітету Болехівської міської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація