У Болехові відбувся благодійний концерт «Україна переможе» на підтримку ЗСУ
07 лип, 2022 0 Коментарів 527 Переглядів

У Болехові відбувся благодійний концерт «Україна переможе» на підтримку ЗСУ

7 липня  задля підняття духу єдності та віри у перемогу нашої України у Болехові пройшов благодійний концерт на підтримку ЗСУ, ініційований талановитими артистами Прикарпаття.

Цього дня для болехівчан та гостей міста за підтримки благодійного фонду «За Луганщину» виступали фіналіст шоу Х-фактор 9 сезону Петро Герасимів, співачка, керівник Творчої вокальної майстерні "МУЗА IF" Вікторія Ватащук, соліст обласної філармонії, директор студії звукозапису "МУЗА IF" Василь Михайлович та танцювальна група Івано-Франківського національного академічного Гуцульського ансамблю пісні і танцю "Гуцулія". 

Атмосфера тепла і затишку панували протягом всього концерту. І глядачі, і учасники концерту, завдяки пронизливій українській пісні, відчували свою єдність. А наша сила саме у нашій єдності, нескореності та незламності!  Наша сила – у нашій боротьбі, вірі в перемогу, прагненні бути корисними своїй армії та державі!

Благодійний концерт вкотре довів про небайдужість жителів нашої громади до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. А ще такий захід хоча б трішки поліпшив настрій, надихнув та надав сил.

Щира подяка організаторам, учасникам, глядачам заходу, усім громадянам, які долучилися до збору коштів і своїми щирими внесками у спільну справу зробили наш світ кращим, наблизили нашу перемогу! 

Запрошуємо на благодійний концерт "Україна переможе"!

З метою допомоги воїнам, що боронять нашу країну від російського агресора, за підтримки БФ "За Луганщину" у Болехові відбудеться благодійний концерт "Україна переможе". З музичними номерами виступлять співачка, керівник Творчої вокальної майстерні...

В Болехові відбудеться віче до Дня Героїв
Новини культури травень. 2021

В Болехові відбудеться віче до Дня Героїв

День Героїв – це день пам'яті усіх українців, які присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України. З цієї нагоди, 23 травня 2021 р. о 12.30 год. в...

Звітний концерт Болехівської ДШМ
Новини культури травень. 2021

Звітний концерт Болехівської ДШМ

16 травня 2021 року о 15.30 год., в приміщенні Народного дому м.Болехова, відбудеться звітний концерт Болехівської дитячої школи мистецтв "Допоки музика звучить". Запрошуємо болехівчан та гостей міста! Глядачів, під час відвідування заходу, просимо...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація