У навчальних закладах громади пролунав перший дзвінок
01 вер, 2023 0 Коментарів 248 Переглядів

У навчальних закладах громади пролунав перший дзвінок

Для когось сьогодні продзенів перший дзвінок, для когось - черговий, а для багатьох дзвінки вже відлунали. Але для кожного цей день - особливий. Він спонукає дітей до знань, а дорослим дозволяє згадати значення цього свята.

?‍??‍?У цьому навчальному році у Болехівській громаді шкільний дзвінок покликав до освітніх закладів 2400 дітей. Вперше за шкільні парти сіли понад 190 першачків.

Щоб привітати школярів із початком нового навчального року, розділити радість свята на урочисті лінійки з нагоди свята завітали міський голова Іван Яцинин, керівництво міської ради та міського управління освіти, всечесні отці, вчителі, батьки та друзі. 

Вторгнення російського окупанта на українську територію докорінно змінило життя кожного. Чимало батьків дітей нашої громади замість того, щоб проводжати своїх школяриків на урочисті лінійки змушені боронити країну. Наш обов'язок цінити це, пам’ятати про їхній подвиг, адже саме завдяки нашим військовим, в українських школах під синьо-жовтим прапором сьогодні знову лунає перший дзвінок. ????

Щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися, бачити один одного, спілкуватися, мріяти...??
З Днем знань і початком нового навчального року! Нехай любов до знань і пристрасть до навчання ніколи не згаснуть. Нехай цей сонячний першовересень принесе у кожен клас, кожну родину нові успіхи та перемоги на фронтах знань! Мирного неба та віри у свої сили!

У Поляницькому ліцеї відбулося свято останнього дзвоника

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. У Поляницькому ліцеї пролунав останній дзвоник, який оголосив учням про початок літніх канікул, а випускникам-про старт...

У Козаківському ліцеї пролунав останній дзвінок

Свято останнього дзвоника відбулося сьогодні, 13 червня, для учнів Козаківського ліцею імені Катерини Мандрик-Куйбіди. На захід завітали міський голова Болехівської територіальної громади Іван Яцинин, заступник міського голови Ілона Калитин та...

У школах Болехівщини пролунав останній дзвінок

Сьогодні, 9 червня, у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади відбулися урочисті святкові лінійки з нагоди останнього шкільного дзвоника. Для близько 2500 школярів останній дзвінок сповістив про веселу пору канікулів та літнього...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація