У школах Болехівщини пролунав останній дзвінок
09 чер, 2021 0 Коментарів 703 Перегляди

У школах Болехівщини пролунав останній дзвінок

Сьогодні, 9 червня, у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади відбулися урочисті святкові лінійки з нагоди останнього шкільного  дзвоника.  Для близько 2500 школярів  останній дзвінок сповістив про веселу пору канікулів та літнього відпочинку, сповненого яскравих вражень. А 170 випускників цього дня  назавжди  попрощалися зі стінами рідної школи.


На урочисті лінійки з нагоди свята,  щоб привітати школярів із закінченням школи, розділити радість свята, пригадати хвилюючі миті зі свого шкільного життя в загальноосвітні навчальні заклади прийшли всечесні отці, представники влади, міського управління освіти, вчителі,  батьки та друзі. 

Міський голова Іван Яцинин завітав на свято Останнього дзвоника та привітав школярів Болехівського ліцею «Академічний» № 1 та Болехівської школи № 2. Від імені міського голови секретар міської ради Ігор Герецький привітав учнів Козаківської школи, перший заступник міського голови Василь Юрочко – школярів Гузіївської школи, заступник міського голови Ілона Калитин – учнів Міжрічанської школи, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків – вихованців Поляницької школи, начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб – тисівських школярів.

Керівники говорили теплі слова, бажали педагогічним, учнівським, батьківським колективам миру, добра, вагомих результатів у майбутньому, випускникам - впевненості у собі, у власних силах, вірити у свій успіх, свої мрії та долю. Бажали знайти свою дорогу в житті, впевнено йти нею, долати всі труднощі, а обраний шлях у доросле життя, щоб був сповнений тільки успіхами, добрими вчинками та яскравими подіями!  Вони також висловлювали щиру вдячність вчителям за те, що постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння, а батькам – за підтримку, розуміння, активну участь у житті школи. 

Під оплески товаришів талановитим, обда­рованим, активним учням, переможцям численних конкурсів та олімпіад різного рівня дирекція шкіл та представники  влади вручили дипломи та грамоти. 

Теплі, зворушливі слова прозвучали до випускників від перших вчителів, класних керівників, батьків. До вінка привітань приєдналися й наймолодші школярі - учні перших класів. Не обійшлось свято і без традиційних подаруночків від першачків - незабудок.

Випускники ж складали подяку вчителям за турботу,  любов, підтримку, розуміння та подарували всім присутнім свій прощальний танець. 
Сльозами радості та смутку водночас скро­пили батьки та випускники хвилини, коли батьки розплітали коси донькам та одягали краватки синам.

На хвилях шкільного вальсу у школах кружляли десятки пар, у небо злітали голуби та різнокольорові кульки з мріями випускників. 
Завершальним акордом свята у всіх школах став хвилюючий передзвін останнього шкільного дзвінка. Під покровом вишиваних рушників випускники пройшли у самостійне, доросле життя. 

Хай вам щастить, дорогі випускники! Легкої вам дороги!

Великодні приготування: вихованці Тисівської школи перетворили подвір’я закладу у справжнє диво

Християни готуються до найбільшого свята весни — Великодня. Господині готують, прибирають та прикрашають свої оселі. Святкова метушня не оминула й Тисівський старостинський округ. Тут вихованці навчального закладу разом зі своїми наставниками вже...

МОН: Навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно
Новини освіти травень. 2020

МОН: Навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно

Уряд продовжив строки загальнонаціонального карантину в Україні до 22 травня 2020 року. “Рішення Уряду передбачає послаблення деяких карантинних обмежень з 11 травня. Українці зможуть знову ходити в парки та сквери, запрацюють перукарні, буде...

Про реалізацію освітньої реформи «Нова українська школа» на Прикарпатті та роботу територіального

Сьогодні, 27 січня 20200 року, на щотижневій онлайн-нараді з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, яку провів заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація