У ліцеях Болехівської громади пролунав останній дзвінок
31 травень, 2024 0 Коментарів 102 Перегляди

У ліцеях Болехівської громади пролунав останній дзвінок

Сьогодні, 31 травня, у всіх  закладах загальної середньої освіти  громади відбулися урочисті святкові лінійки з нагоди останнього шкільного  дзвоника.  Для ліцеїстів останній дзвінок сповістив про веселу пору канікул та літнього відпочинку, сповненого яскравих вражень. А випускники цього дня назавжди  попрощалися зі стінами рідного навчального закладу.
На урочисті лінійки з нагоди свята,  щоб привітати ліцеїстів із закінченням школи, розділити радість свята, пригадати хвилюючі миті зі свого шкільного життя в загальноосвітні навчальні заклади прийшли всечесні отці, представники влади, міського управління освіти, вчителі,  батьки та друзі. 
Міський голова Іван Яцинин та керівники міської ради завітали на свято останнього дзвоника у навчальні заклади Болехівської громади.
Говорили теплі слова, бажали педагогічним, учнівським, батьківським колективам миру, добра, вагомих результатів у майбутньому, випускникам - впевненості у собі, у власних силах, вірити у свій успіх, свої мрії та долю. Бажали знайти свою дорогу в житті, впевнено йти нею, долати всі труднощі, а обраний шлях у доросле життя, щоб був сповнений тільки успіхами, добрими вчинками та яскравими подіями!  Вони також висловлювали щиру вдячність вчителям за те, що постійно передають вихованцям глибокі знання, уміння та навички, педагогічну мудрість і терпіння, а батькам – за підтримку, розуміння, активну участь у житті школи. 
Під оплески товаришів талановитим, обда¬рованим, активним учням, переможцям численних конкурсів та олімпіад різного рівня дирекція ліцеїв та представники  влади вручили дипломи та грамоти. 
Теплі, зворушливі слова прозвучали до випускників від перших вчителів, класних керівників, батьків. До вінка привітань приєдналися й наймолодші школярі - учні перших класів. 
Випускники ж дякували вчителям за турботу,  любов, підтримку, розуміння та подарували всім присутнім свій прощальний танець. 
Під час заходів донатили кошти га допомогу Збройним Силам України. Так у Тисівському ліцеї відбулась акція «Донат на ЗСУ», а у Гузіївському ліцеї свято відбулось у форматі "Благодійна майстерка". Збирали на іменний дрон  Гузієва. 
На хвилях шкільного вальсу у школах кружляли десятки пар, у небо злітали голуби та різнокольорові кульки з мріями випускників. 
Завершальним акордом свята у всіх школах став хвилюючий передзвін останнього шкільного дзвінка. Під покровом вишиваних рушників випускники пройшли у самостійне, доросле життя. 
Хай вам щастить, дорогі випускники! Легкої вам дороги!

У навчальних закладах громади пролунав перший дзвінок

Для когось сьогодні продзенів перший дзвінок, для когось - черговий, а для багатьох дзвінки вже відлунали. Але для кожного цей день - особливий. Він спонукає дітей до знань, а дорослим дозволяє згадати значення цього свята. У цьому навчальному році...

У Поляницькому ліцеї відбулося свято останнього дзвоника

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. У Поляницькому ліцеї пролунав останній дзвоник, який оголосив учням про початок літніх канікул, а випускникам-про старт...

У школах Болехівщини пролунав останній дзвінок

Сьогодні, 9 червня, у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади відбулися урочисті святкові лінійки з нагоди останнього шкільного дзвоника. Для близько 2500 школярів останній дзвінок сповістив про веселу пору канікулів та літнього...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація