30-річчю заснування психологічної служби системи освіти України присвячується
22 кві, 2021 0 Коментарів 752 Перегляди

30-річчю заснування психологічної служби системи освіти України присвячується

23 квітня ми святкуємо Всеукраїнський День психолога. Цього року це свято подвійне, адже у 2021 році ми відзначаємо 30-річчя створення психологічної служби системи освіти України. 

Світ, в якому ми живемо,  висуває досить суворі вимоги до людини: необхідно бути освіченою, активною, соціально адаптованою, професійно успішною, творчо реалізованою. Зрозуміло, що відповідати таким вимогам у повній мірі може не тільки фізично, але й психічно здорова людина. І якщо забезпечення фізичного здоров’я – це прерогатива медицини, то збереження та розвиток психічного здоров’я та соціального благополуччя особистості – основне завдання діяльності психологічної служби системи освіти.

Створення та функціонування психологічної служби є однією з найуспішніших інновацій в системі освіти. Психологічна служба здобула довіру  і затребуваність в освітянському просторі, успішно пройшла етап самовипробування та вийшла на якісно новий етап свого розвитку – перехід від кількісних вимірів до підвищення якості власної діяльності.

Шановні колеги! Завдяки вашій майстерності, наполегливості, професійності, психологічна служба  Болехівщини з кожним роком вдосконалюється, прямує до нових звершень. Пройдений шлях був насиченим і цікавим: ресурсні міські та обласні семінари, обласні педпрактики, учнівські олімпіади з психології, Фестиваль психологів Прикарпаття, каскадне навчання, участь в обласному конкурсі професійної майстерності практичних психологів і соціальних педагогів «Кращий за професією», у Всеукраїнському конкурсі авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» та багато інших шкільних, міських, обласних заходів.

Впевнені, що вашого ентузіазму, послідовності, сил та енергії вистачить для втілення наймасштабніших планів.

Бажаємо, щоб кожен новий день був щедрим на добрі звістки та радісні події! Міцного здоров’я, наснаги, щастя, миру та благополуччя!

До вашої уваги  «Коли у кадрі – професійні миті…»

Володимир Зеленський утворив Раду з питань розвитку професійно-технічної освіти

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 130/2021 «Про пріоритетні заходи щодо розвитку професійної (професійно-технічної) освіти». Документ має на меті сприяння модернізації системи професійної (професійно-технічної) освіти відповідно...

Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти: вимоги і реалії

Відповідно до плану роботи управління освіти на І квартал 2021 року 30 березня 2021 року на базі ДНЗ «Зірочка» проведено інструктивно-методичну нараду із керівниками закладів дошкільної освіти Болехівської міської ради з дотриманням відповідних...

МОН планує запровадити єдину централізовану базу даних позашкілля

Міністерство освіти і науки України та ІТ-компанія підписали меморандум про співпрацю, який передбачає цифрову трансформацію позашкільної освіти шляхом створення єдиної централізованої бази даних та запровадження електронної освітньої системи....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація