Понад 80% працівників Тисівської школи вакцинувалися від коронавірусу
16 вер, 2021 0 Коментарів 774 Перегляди

Понад 80% працівників Тисівської школи вакцинувалися від коронавірусу

Одну або дві дози вакцини від коронавірусу станом на сьогодні отримали понад 80% працівників Тисівської школи. Це перший педагогічний колектив, який досяг необхідного рівня вакцинації на Болехівщині. Трохи менше - понад 78 % щеплених працівників у  дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок» с. Міжріччя. Високий показник з вакцинації працівників у позашкільних закладах освіти Болехівщини, зокрема понад 72 % вакцинованих працівників у Будинку дитячої та юнацької творчості, понад 66% - у Болехівській дитячо-юнацькій спортивній школі. Такі дані моніторингу вакцинації, який ведуть працівники управління освіти міськвиконкому.
Відповідно до цих даних, ситуація із вакцинацією працівників навчальних закладів у громаді у розрізі освітніх закладів така: 
Болехівський ліцей № 1 «Академічний» - 33,6 %;
Болехівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 – 21,8 %;
Тисівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 81,8 %;
Поляницька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 21 %;
Козаківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 45%;
Міжрічанська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 31,5%;
Гузіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів – 35 %;
ДНЗ «Веселка» -18%;
ДНЗ «Зірочка» - 33,3 %;
ДНЗ «Пролісок» - 17,64%;
ДНЗ «Дзвіночок» - 78,5 %;
БДЮТ – 72,7%;
МНВК – 29,2%;
ДЮСШ – 66,7 %.
Загалом середній рівень охоплення вакцинацією серед працівників шкіл у Болехівській громаді сягає близько 40 %, серед працівників закладів дошкільної освіти - понад 30%, серед працівників закладів позашкільної освіти - понад 57 %. 

Нагадаємо, що у разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові №1236 від 9 грудня 2020 року, зміни до якої ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня. Всім іншим освітнім закладам доведеться піти на карантин та призупинити навчальний процес на невизначений час. 

Медики наголошують, що з кожним днем ситуація з коронавірусом ускладнюється, зокрема й на Прикарпатті. Щодня спостерігається все більше нових випадків захворювання, у закладах охорони здоров’я фіксуються дедалі більше смертельних випадків, спричинених ускладненням хвороби. Тож єдиним способом уберегтися від захворювання та важкого перебігу хвороби залишається вакцинація. 

Закликаємо усіх, хто береже своє здоров’я, вакцинуватися та нагадуємо, що дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук та вакцинація рятують життя. Бережіть себе та своїх рідних!

Європа – це ми!
Новини освіти травень. 2021

Європа – це ми!

#Уроки Європи для Шкіл України Європейський вибір України є стратегічним курсом нашої держави. Для України рух в Європу – це утвердження демократії, вільної ринкової економіки та вдосконалення системи освіти в цілому. В Україні діють різні програми...

Конкурс на посаду керівника Тисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Болехівської міської ради Івано-Франківської області, затвердженого рішенням Болехівської міської ради від 26.01.2021 №11-04/21, оприлюднюємо...

Освітня галузь Прикарпаття цьогоріч отримала понад 189 мільйонів гривень на розвиток

Галузь освіти у 2020 році отримала достатню і вагому підтримку у вигляді субвенцій з державного бюджету, а також як співфінансування за рахунок місцевих бюджетів. Про це сьогодні йшлося під час онлайн-наради під керівництвом заступника голови...

0 Коментарів

Авторизація