Як підготуватися до складання національного мультипредметного тесту
04 травень, 2022 0 Коментарів 576 Переглядів

Як підготуватися до складання національного мультипредметного тесту

Для вступу до вищих навчальних закладів на бюджетні місця за будь-якою спеціальністю, а також на кон’юнктурні та медичні спеціальності (зокрема, контракт) потрібно буде скласти національний мультипредметний тест (НМТ). Попередньо, мультипредметний тест буде здаватися у липні.
Тестування відбуватиметься у комп’ютерному форматі. Вже є можливість потренуватися виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-ресурсі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти http://lv.testportal.gov.ua:82/demotestNMT/
Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.
Упродовж 90 хвилин потрібно буде виконати 60 завдань із трьох навчальних предметів: української мови (завдання 1–20); математики (завдання 21–40); історії України (завдання 41–60).
Як під час виконання демонстраційного тесту, так і під час реального тестування ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до завдання, яке пропустили, або змінювати варіант відповіді.
Результати тестування оцінюються окремо за кожен блок завдань НМТ.
Перед початком виконання завдань необхідно правдиво відповісти на чотири запитання про себе для збору важливої статистичної інформації.
Зауважимо, що під час реального тестування буде змога використовувати довідкові матеріали з математики, тож, рекомендуємо працювати над завданням з опертям на них.
Якщо у майбутнього здобувача освіти наразі повільний Інтернет або немає можливості працювати протягом 90 хвилин за комп’ютером, необхідно завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ. Після виконання завдання – звірити надані відповіді з правильними.

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант національного

Демонстраційний тест можна завантажити у форматі .pdf за посиланням bit.ly/3OCmggX. Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні...

Вступна кампанія в умовах війни: що потрібно знати

Цього року провести зовнішнє незалежне оцінювання випускників, як раніше, не вдасться. Через повномасштабне вторгнення Росії багато українських школярів були змушені покинути свої домівки і школи. У частині регіонів організувати традиційне ЗНО...

Основна сесія ЗНО-2022 відбудеться з 23 травня до 17 червня, реєстрація розпочнеться 1 лютого

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року відбудеться з 23 травня до 17 червня. Відповідні дати затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 1166 від 2 листопада 2021 року. Реєстрація осіб для участі у ЗНО триватиме з 1...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація