⚡️Члени Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту повідомляють, що в рамках проекту «СпівДія» стартував напрям СпівДія Діти – «Мультитест? Будь The Best».
02 чер, 2022 0 Коментарів 446 Переглядів

⚡️Члени Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту повідомляють, що в рамках проекту «СпівДія» стартував напрям СпівДія Діти – «Мультитест? Будь The Best».

Це безкоштовна експрес-підготовка абітурієнтів до Національного трикомпонентного мультитесту – в офлайн чи онлайн форматі на вибір. Вона включає 42 години навчання з математики, української мови, історії України (по 14 годин на кожну дисципліну). 
Офлайн-заняття проходитимуть в семи містах України: Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький. Максимальна кількість учнів у групі – 20.
Також навчання за проектом «Мультитест? The Best!» триватиме до 10 липня у форматі онлайн-занять.
Проект реалізується командою СпівДія Діти за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine та Міністерство молоді та спорту України.

До уваги абітурієнтів!

Як інформує Міністерство освіти і науки України, Український центр оцінювання якості освіти підготував роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з української мови. Також упродовж наступних...

Тривалість навчального заняття під час дистанційного формату лишається незмінною, – роз’яснення МОН

Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, який набув чинності з 1 січня 2021 року, обмежує час безперервної роботи з технічними засобами навчання, зокрема комп’ютерами, планшетами, іншими гаджетами. Водночас тривалість навчальних...

МОН затвердило графік ЗНО-2020: основна сесія відбудеться 25 червня – 17 липня, результати оголосять до 29 липня
Новини освіти травень. 2020

МОН затвердило графік ЗНО-2020: основна сесія відбудеться 25 червня – 17 липня, результати

Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Відповідні зміни до календарного плану підготовки та проведення ЗНОоприлюднено на сайті МОН. Згідно з графіком, тестування відбудуться...

0 Коментарів

Авторизація