Болехівські школярі попрощалися з рідним навчальним закладом
27 чер, 2022 0 Коментарів 1 557 Переглядів

Болехівські школярі попрощалися з рідним навчальним закладом

У суботу, 25 червня, випускникам Болехівського ліцею №1 «Академічний» урочисто вручили атестати про загальну середню освіту.

Через війну цьогоріч не було традиційних урочистостей у центральній частині міста. Свято відбулося у рідному закладі школярів. 

Випускників ліцею привітав міський голова Іван Яцинин.

«Усі ми розуміємо, яка нині непроста ситуація в країні. Проте, де б ви не були, завжди пам’ятайте, що тут ваше коріння, Батьківщина. Впевнений, що вчителі дали вам необхідні знання, хороший старт в житті. Тож бажаю подальших успіхів, натхнення, здійснення усіх планів та мрій. Нехай вам щастить на життєвій дорозі», – звернувся до одинадцятикласників міський очільник.

Цього дня і діти, і вчителі отримали низку відзнак та нагород за свою наполегливу працю та здобуті успіхи від дирекції закладу, управління освіти міськвиконкому, адміністрації ДП «Болехівське лісове господарство» та міської влади. Зокрема, подякою міського голови Івана Яцинина за сумлінне виконання професійного обов’язку, активну участь в організації роботи тимчасового прихистку для внутрішньо переміщених осіб на базі Болехівського ліцею №1 «Академічний» нагороджено заступників директора ліцею Галину Лісецьку та Світлану Андрусишин.

Слова вітань і настанов, теплі побажання успіхів і хороших перспектив у мирній Україні звучали від директора ліцею Андрія Романюка, священиків о.Івана Петріва та о. Степана Витвицького, класних керівників, батьків. На завершення хлопці та дівчата подякували вчителям за знання, терпіння, турботу, за усе хороше, чого навчили їх за ці одинадцять років. А також Збройним Силам України, які захищають Україну і завдяки яким нині вони мали можливість навчатись та здобути документ про освіту.

Загалом у Болехівській громаді свідоцтва про загальну середню освіту отримали 176 випускників. Золоті та срібні медалі вручили 16 відмінникам навчання.

Випускникам Гузіївського ліцею вручили атестати

Сьогодні, 23 червня, у Гузївському ліцеї, відбулося вручення випускникам атестатів про повну загальну середню освіту. На шкільному подвір’ї було людно. Ось і промайнули 11 років, вони були сповнені переживань, успіхів, поразок. Привітати винуватців...

У Поляницькому ліцеї відбулося свято останнього дзвоника

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. У Поляницькому ліцеї пролунав останній дзвоник, який оголосив учням про початок літніх канікул, а випускникам-про старт...

У школах Болехівщини пролунав останній дзвінок

Сьогодні, 9 червня, у всіх загальноосвітніх навчальних закладах громади відбулися урочисті святкові лінійки з нагоди останнього шкільного дзвоника. Для близько 2500 школярів останній дзвінок сповістив про веселу пору канікулів та літнього...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація