Віртуальна платформа емоційної підтримки.
20 травень, 2020 0 Коментарів 920 Переглядів

Віртуальна платформа емоційної підтримки.

В Україні запрацювала Віртуальна платформа емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (moncenter.eduhub.in.ua).
В рамках цього проекту кожен українець має можливість безкоштовно отримати індивідуальні консультації від сертифікованих психологів та тренерів-практиків з емоційного інтелекту Освітнього Хабу міста Києва, які дозволять зберегти та зміцнити позитивний емоційний та психологічний стан людей протягом всього часу дії карантину;а також навчатись онлайн м'яким навичкам (soft skills), які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію.
Вже в перший день роботи портал відвідало понад 10 000 українців.
Як показав досвід Китаю, під час довгострокової дії вимушених обмежень, спричинених пандемією коронавірусу, різко погіршується психологічний стан людей, що призводить до значного збільшення кількості розлучень, нервових зривів, суїцидів тощо.
Всесвітня організація охорони здоров'я також публічно попередила про можливі серйозні зміни психологічного здоров'я людей на всій планеті.
На жаль, свіжі результати соціологічного дослідження проведеного групою «Рейтинг» свідчать, що серед українців також зростає рівень тривожності.
Зважаючи на це, з метою дії на упередження, даний проект надає можливість людям безкоштовно отримувати: позитивні емоції, психологічну підтримку та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині «в чотирьох стінах».

В цьому і полягвє місія Віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19.

Нове в законодавстві!

Закон передбачає підтримку медичним та соціальним працівникам, встановлює граничні ціни на протиепідемічні товари, а також передбачає збільшення лімітів для груп платників єдиного податку фізичних осіб Президент України Володимир Зеленський...

Розпочала роботу інформаційна платформа «Допомога поруч»

Міністерством соціальної політики України запроваджено соціальний проєкт, створений для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину. На виконання постанови Кабінету міністрів України від 08.04.2020 «Про розвиток...

З наступного тижня запрацює урядова лінія для людей з інвалідністю

У понеділок, 2 грудня, міністр соціальної політики Юлія Соколовська повідомила про запуск роботи call центру для людей з особливими потребами. Про це стало відомо на Форумі «Відкритий простір», організованому Міністерством соціальної політики та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація