Вчасно сплачені послуги з вивезення сміття – чиста громада!
12 жов, 2023 0 Коментарів 315 Переглядів

Вчасно сплачені послуги з вивезення сміття – чиста громада!


Ми всі живемо у непростий час. Війна змінила погляди на життя, речі та світ навколо. Та попри це, у Болехівські міській громаді продовжують вчасно і якісно надавати комунальні послуги, зокрема й вивозити сміття. Але, на жаль, постійно знижується рівень оплати населення за послуги ДП «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд», яке здійснює вивезення відходів у громаді.

Тож Болехівська міська рада закликає жителів громади вчасно та в повному обсязі оплачувати послуги з вивезення твердих побутових відходів. Адже оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємства. Від своєчасної оплати залежить безперебійний вивіз побутового сміття. Слід звернути увагу, що попри суттєве здорожчання усіх видів пального, тарифи на вивіз відходів залишаються незмінними.
Ваша оплата рахунків дозволить оперативно вирішувати нагальні потреби, реагувати на непередбачувані ситуації та виплачувати заробітну плату працівникам підприємства.

Нагадуємо РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ОПЛАТИ:
Одержувач: ДП «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд».
Розрахунковий рахунок UA 543052990000026005001007862 
в АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
МФО 305299
ЄДРПОУ 30423223
ІПН 304232213116.
ЄДРПОУ 30423223.

У платіжному документі необхідно вказати ПІБ, адресу проживання, кількість осіб, які проживають в помешканні, контактний телефон і період, за який відбувається розрахунок.

Якщо у вас виникають питання щодо вивозу побутових відходів звертайтесь до ДП «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд» за телефоном: 0664526439. 

У Болехові знову горять сміттєві контейнери…

Три нові сучасні сміттєзбиральні майданчики нещодавно облаштували на вулицях міста. На це з міського бюджету витратили 150 тис.гривень. Але, на жаль, жителі нашого міста досі не навчилися правильно та бережно користуватися комунальним майном. Лише...

Нагадуємо про необхідність оплати за спожиті житлово-комунальні послуги

В умовах карантину та надзвичайної ситуації на території країни багато хто не зможе повністю і вчасно оплатити комунальні платежі. Тому введено заборону під час карантину нараховувати та стягувати штрафи і пеню за несвоєчасну оплату ЖКП....

З 1 січня 2020 року діятимуть нові тарифи на житлово-комунальні послуги

Відповідне рішення № 96 ухвалили члени виконавчого комітету на останньому засіданні, яке відбулося 28 листопада 2019 року. Нові тарифи на послуги, які надає Болехівський комбінат комунальних підприємств, діятимуть з 1 січня 2020 року в таких...

0 Коментарів

Авторизація