Увага! Громадські обговорення.
31 жов, 2022 0 Коментарів 610 Переглядів

Увага! Громадські обговорення.

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення громадських обговорень щодо перейменувань вулиць в населених пунктах Болехівської територіальної громади.

З метою виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Постанови Кабінету Міністрів України №989 від 24.10.2012 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», рішення Болехівської міської ради №127 від 27.10.2022 «Про проведення заходів з декомунізації» з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць та врахування їх думки під час ухвалення відповідного рішення, будуть проводитись громадські обговорення, які відбудуться 10 січня 2023  року 0 14.00 год. в приміщенні Болехівської  міської ради.
Пропонується змінити наступні назви вулиць в Болехівській територіальній громаді:
Населений пунктДіюча назваДовідка
м. Болехіввул. ГагарінаРадянський космонавт
вул. ЛомоносоваПерший російський академічно освічений вчений
вул. ЛермонтоваРосійський письменник
вул. НекрасоваРосійський письменник
вул. ОстровськогоРадянський військовий та партійний діяч
вул. ПугачоваДонський козацький отаман
вул. ПушкінаРосійський письменник
вул. ГоголяРосійський письменник
с. Тисіввул. ГагарінаРадянський космонавт
вул. ГоголяРосійський письменник
вул. ПушкінаРосійський письменник
с. Гузіїввул. КолгоспнаНазвана у зв’язку з розміщенням у с.Гузіїв колгоспного господарства за часів СРСР
Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Болехівської міської ради.
Пропозиції (зауваження) громадяни можуть надати з 01.11.2022 до 31.12.2022 (включно) у письмовому або електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І.Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua
Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає, до 31.12.2022, з дати опублікування повідомлення про його проведення до виконавчого комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І.Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.
Особа, визначена відповідальною за проведення громадського обговорення:
Начальник відділу – головний архітектор відділу архітектури, містобудування, держархбудконтролю і землеустрою – Горфиняк Тетяна Ярославівна.
Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 25.01.2023р., на офіційному вебсайті Болехівської міської ради.
Зазначене інформаційне повідомлення, пропозиції (зауваження) та результати проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиць у населених пунктах Болехівської територіальної громади підлягає оприлюдненню на офіційному вебсайті Болехівської міської ради.

Увага! Громадські слухання.

ОГОЛОШЕННЯ! про проведення громадських слухань містобудівної документації щодо розроблення детального плану території для встановлення модульної громадської вбиральні на площі Івана Франка в м. Болехові 11 серпня 2022 року 0 14.00 год в приміщенні...

Увага! Громадські слухання!

ОГОЛОШЕННЯ! про проведення громадських слухань містобудівної документації щодо розроблення детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Богдана Мандрика, с. Козаківка, Болехівської...

Увага! Громадські слухання!

30 вересня 2021 року 0 14.00 год у приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація