Уряд відновлює роботу непродовольчих ринків
14 травень, 2020 0 Коментарів 809 Переглядів

Уряд відновлює роботу непродовольчих ринків

Кабінет міністрів України ухвалив зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року, які дозволять відновити роботу непродовольчих ринків.
Відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні Уряду у четвер, 14 травня. Воно набуде чинності після опублікування.
Зазначимо, що питання відкриття непродовольчих ринків порушували й на традиційній нараді Президента України з представниками Кабінету міністрів та головних державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.
«Якщо працюють магазини непродовольчих товарів, то треба відкрити й ринки. На таких самих умовах, що й продовольчі: з усіма заходами безпеки для людей, щоб мінімізувати ризики зараження», – наголосив Володимир Зеленський.
Непродовольчі ринки працюватимуть за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів. 

Держенергонагляд нагадав про затвердження технологічних мінімумів споживання електричної енергії

Територіальними управліннями Державної інспекції енергетичного нагляду України на адресу обласних державних адміністрацій направлено листи щодо необхідності затвердження відповідних технологічних мінімумів споживання електричної енергії. Такі...

Рекомендації для підприємств та роботодавців для запобігання поширенню СОVID-19

Активно заохочуйте працівників з ознаками захворювання залишатися вдома: - Працівникам, які мають симптоми гострих респіраторних захворювань (ГРЗ), потрібно залишатися вдома і не приходити на роботу, доки у них не мине лихоманка (>37.7°С та вище)...

Звернення до мешканців краю щодо вжиття заходів для запобігання проникнення та поширення вірусу

Шановні мешканці та гості міста і краю! Через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19 Уряд на своєму засіданні 11.03.2020 затвердив в країні низку заходів, які необхідно вжити усім органам влади....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація