Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта
24 лис, 2021 0 Коментарів 379 Переглядів

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради в розділі «Регуляторна політика» (https://bolekhiv-rada.gov.ua/economy/regulatory-policy/draft-regulatory-acts-and-analyzes-of-their-regulatory-impact/) буде опубліковано проєкт регуляторного акту – рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Болехівської територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу.
Розробник проекту регуляторного акта – відділ правового забезпечення та питань майна комунальної власності виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Даний проєкт регуляторного акту розроблений з метою підвищення ефективності використання об’єктів комунальної власності Болехівської територіальної громади відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та Постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».
Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань до зазначених проєктів рішень міської ради, становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.
Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів просимо подавати в письмовому або в електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І. Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади» Керуючись статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

проєкту рішення виконавчого комітету Болехівської міської ради «Про затвердження Порядку надання дозволу на сезонну виїзну (виносну) торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території населених пунктів Болехівської територіальної громади»....

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Проєкт рішення Болехівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів» та проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Положення щодо встановлення ставок та порядку визначення сплати орендної плати за землі комунальної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація