Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів
22 бер, 2021 0 Коментарів 533 Перегляди

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Проєкт рішення Болехівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів» та проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Положення щодо встановлення ставок та порядку визначення сплати орендної плати за землі комунальної власності Болехівської територіальної громади»
Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, повідомляємо, що протягом п’яти днів в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Болехівської 
міської ради в розділі «Регуляторна політика» (https://bolekhiv-rada.gov.ua/economy/regulatory-policy/draft-regulatory-acts-and-analyzes-of-their-regulatory-impact/) буде опубліковано проєкти регуляторних актів – проєкт рішення Болехівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів» та проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Положення щодо встановлення ставок та порядку визначення сплати орендної плати за землі комунальної власності Болехівської територіальної громади» та аналізи регуляторного впливу до них.
Розробник проєкту рішення Болехівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів» – відділ житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Розробник проєкту рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Положення щодо встановлення ставок та порядку визначення сплати орендної плати за землі комунальної власності Болехівської територіальної громади» - відділ містобудування та архітектури і землеустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Дані проекти рішень міської ради розроблені відповідно до Податкового кодексу України (№ 2755-VI від 02.12.2010) та Постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» з метою збільшення надходжень до міського бюджету та встановлення місцевих податків та зборів на території Болехівської територіальної громади.
Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань до зазначених проєктів рішень міської ради, становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.
Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів просимо подавати в письмовому або в електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І.Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Проєкт рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова» Керуючись ст. 9 та ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, з...

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

проєкту рішення Болехівської міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація