Про розробку прототипу екологічного ресурсно-незалежного кварталу йшлося на нараді у міського голови
17 бер, 2023 0 Коментарів 321 Перегляд

Про розробку прототипу екологічного ресурсно-незалежного кварталу йшлося на нараді у міського голови

Робочу зустріч з приводу розробки прототипу? екологічного ресурсно-незалежного кварталу на базі Болехівської територіальної громади міський голова Іван Яцинин провів з представниками Київської архітектурно-наукової спільноти. 

Участь у зустрічі взяли також заступниця міського голови Ілона Калитин, працівники відділу з питань економіки, інвестицій та туризму виконавчого комітету Болехівської міської ради. 

Під час наради присутні ознайомилися з презентацією про основні цілі та мету проєкту, а також користю для громади від його впровадження. 
?‍??‍?Представниця спільноти Софія Галат розповіла присутнім, що проєкт передбачає створення кварталу на 2000 мешканців з офісними приміщеннями, комерційними площами для розвитку малого та середнього бізнесу. Обов’язкове впровадження інноваційних технологій щодо збору, очищення дощової води, системи рециркуляції води, незалежних від інфраструктури міста систем опалення та енергосистеми. А також - відповідальне поводження з відходами та їх локальну переробку. 

?‍??‍?Доповідачка наголосила, що мета та методи проєкту відповідають цілям сталого розвитку ООН, що дозволить привернути іноземні інвестиції для реалізації проєкту.

За результатами робочої зустрічі міський голова Іван Яцинин доручив✍️✍️ фахівцям міськвиконкому вивчити та запропонувати ідеї щодо розробки проєкту екологічного ресурсно-незалежного кварталу на базі Болехівської територіальної громади.

Запрошуємо долучитися до розвитку туризму Східної Бойківщини!

В рамках проєкту «Бойківські Карпати», який реалізовується управлінням міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і...

У Болехівській громаді розпочав роботу проєкт з підготовки громадських радників з інклюзії

Болехівська територіальна громада бере участь в проєкті «Мережа радників з інклюзії», яка реалізується громадською спілкою «Луганська асоціація організацій осіб з інвалідністю» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 8 грудня...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь в ознайомчому засіданні з налагодження якісного

Сьогодні, 5 жовтня 2021 року, міський голова Іван Яцинин та начальник відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків взяли участь в ознайомчому засіданні з налагодження якісного співробітництва між міськими та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація