Відбувся традиційний міський Кубок з волейболу серед дівчат Ю-17
02 жов, 2023 0 Коментарів 491 Перегляд

Відбувся традиційний міський Кубок з волейболу серед дівчат Ю-17

30 вересня 2023 року, у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічний», відбувся традиційний відкритий Кубок міста Болехова з волейболу серед дівчат Ю-17, присвячений 652-й річниці міста Болехова.

Цьогоріч участь у турнірі взяли 5 команд із Болехівської, Долинської та Стрийської територіальних громад.

На урочистому відкритті учасниць змагань привітала заступниця міського голови Ілона Калитин. Вона побажала їм проявити всі свої сильні сторони та здобути сьогодні максимальний для себе результат.

У цей день всі присутні отримали змогу пересвідчитись в тому, що не тільки хлопці можуть дивувати нас своїми вміннями та навиками. Дівчата протягом усього змагального дня демонстрували високий клас гри та непохитну волю до перемоги.

Після 10 зіграних ігор суддівська колегія підбила підсумки та змогла оголосити переможців.

Бронзові нагороди у 2023 році дісталися команді «Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму - 2». Срібло здобула команда «Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму - 1». Медалі ж золотого ґатунку та Кубок міста Болехова з волейболу серед дівчат віком до 18 років дісталися команді «Стрий ДЮСШ».

Завдяки спонсорам турніру, котрі побажали залишитися неназваними, всі команди додатково були нагороджені солодкими призами.


У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

Болехову - 651!

Цьогоріч Болехів відзначає свою 651-у річницю 2 жовтня 2022 року. Пропонуємо вашій увазі програму святкувань. 30 вересня 2022 року 30.09.-07.10 - фотовиставка учнів БДЮТ «Місто, в якому я живу», музей історії м.Болехова ім.Р.Скворія 15.00 год. -...

Запрошуємо відсвяткувати 650-ту річницю з Дня першої письмової згадки про Болехів!

Програма святкування Дня міста: Субота, 2 жовтня 2021 року 9.45 год. - Відкритий VII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді "Bolekhiv Open -2021, Болехівський ліцей №1 «Академічний» Неділя, 3 жовтня 2021 року 9.00...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація