У Болехові оновили спортивний майданчик із синтетичним покриттям
26 гру, 2019 0 Коментарів 1 553 Перегляди

У Болехові оновили спортивний майданчик із синтетичним покриттям

Днями у місті завершили оновлення спортивного поля зі штучним покриттям. 
Цей майданчик – перший спортивний майданчик із синтетичною травою у місті. Його збудували ще у 2005 році, коли в державі розпочала діяти програма будівництва ігрових майданчиків із синтетичним покриттям. За 14 років покриття зносилося і стало травмонебезпечним. 
Кошти на заміну синтетичної трави виділили з державного бюджету розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 500-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».
Старе покриття на майданчику зняли та, перш ніж вкласти нове, вирівняли поверхню піском. Відтак застелили нову синтетичну траву, у яку засипали спочатку пісок, а потім спеціальну гумову крихту. 
Нове покриття має довгий ворс та повинно експлуатуватися порівняно довше. Для продовження терміну служби штучного поля гумову крихту треба час від часу підсипати та піднімати ворс самої трави, щоб вона була більш функціональною. Загалом роботи виконано добротно.
Крім цього, на футбольному полі встановили нові ворота. 
Новеньке спортивне поле вже випробували.  На майданчику відбулися перші змагання, присвячені Дню Святого Миколая. 
У Болехівській  міській раді переконані, що оновлений спортивний майданчик стане популярним місцем серед шанувальників футболу різних вікових груп.

Змагання з міні-футболу з нагоди Дня міста

17 серпня на майданчику із синтетичним покриттям відбулися ігри групового етапу змагань з міні-футболу присвячених Дню міста. Цьогоріч у турнірі взяли участь 7 команд, які волею жеребу було розподілено на 2 групи: -група А: Карпати-3, Руський...

Кубок міста Болехова з міні-футболу серед ветеранів (40+)

27 березня 2016 року на майданчику із синтетичним покриттям відбувся другий тур Кубку м.Болехова зміні-футболу серед ветеранів (40+), який стартував тижнем раніше. Турнір такого роду на теренах Болехівщини проходив вперше. Участь у ньому взяли 3...

Відбулися традиційні змагання з нагоди Дня Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж року, що минає. 15 грудня на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація