Кубок міста Болехова з міні-футболу серед ветеранів (40+)
28 бер, 2016 0 Коментарів 1 128 Переглядів

Кубок міста Болехова з міні-футболу серед ветеранів (40+)

27 березня 2016 року на майданчику із синтетичним покриттям відбувся другий тур Кубку м.Болехова зміні-футболу серед ветеранів (40+), який стартував тижнем раніше. Турнір такого роду на теренах Болехівщини проходив вперше. Участь у ньому взяли 3 команди з Болехова, Тисова та Міжріччя. Словами вітання, подяки, а, подекуди, і захоплення, відкривали змагання міський голова Богдан Мельник та голова Болехівської міської федерації футболу Василь Гнатойко. 
А згодом нас очікували цікаві ігри, які підтвердили, що справжні футболісти і в 40 і в 50 і, навіть, в 60 років здатні вміло працювати з м’ячем, демонструвати дриблінг, обводки, чудову гру в пас та забивати красиві голи.
Кожна з команд заслуговувала на перемогу, адже  запам’ятовувалась та захоплювала глядача чимось, своїм, оригінальним і неповторним. Проте, його величність футбол і круглий м’яч зробили свою справу та розставили команди по своїх місцях. 
Отож, у підсумку, 3 місце посіли ветерани Міжріччя. Другою стала команда з  Тисова. І першу сходинку посіли, не старіючі духом, футболісти Болехова, а саме: Роман Гарасимів, Василь Бунчак, Руслан Кладько, Нестор Мицак, Михайло Яців, Ярослав Савич, Ігор Савич, Ігор Юхман та Руслан Шиян. Всі учасники були нагороджені грамотами і медалями, а команда-переможець отримала, також, з рук організаторів турніру перехідний кубок м.Болехова з міні-футболу серед ветеранів (40+). 
Окрім цього, саме на основі болехівських спортсменів буде сформований ветеранський колектив, який вже найближчим часом захищатиме честь нашого міста на обласних змаганнях.


Перший розіграш Кубку сільських рад із футболу завершено

24 серпня на міському стадіоні «Карпати» відбулася фінальна гра Кубку сільських рад із футболу 2012 року присвяченого Дню міста. Напевне, вперше у своїй історії на полі зустрічалися команди Гузієва та юнацького складу болехівських «Карпат»....

Змагання з міні-футболу «Весна 2012»

У суботу, 7 квітня на майданчику із синтетичним покриттям відбулися чергові змагання з міні-футболу серед учнів Болехівського ДЮСШ «Весна 2012». У турнірі взяли участь 3 команди: ДЮСШ Болехів (старша вікова група), ДЮСШ Болехів (молодша вікова...

Великі спортивні ігри Болехівщини

Вранці 02 жовтня 2016 року на території міського стадіону та ЗОШ №1, з ініціативи міського голови, стартували Великі спортивні ігри Болехівщини приурочені до 645-ї річниці з дня першої письмової згадки про м.Болехів. На урочистому відкритті...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація