У Болехові відбувся черговий розіграш традиційного Кубку міста з баскетболу
12 жов, 2020 0 Коментарів 709 Переглядів

У Болехові відбувся черговий розіграш традиційного Кубку міста з баскетболу

У суботу, 10 жовтня, у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічного» відбувся традиційний Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина.
У змаганнях взяли участь 4 команди, які були розподілені на 2 групи.
Розпочалися змагання із урочистого підняття, капітанами команд, Державного прапора України. Згодом, із привітальним словом, перед присутніми виступив секретар Болехівської міської ради Ігор Герецький, який побажав командам успіхів та хорошої гри, а також, заглибившись у історію, згадав, що саме йому, у далекому 2011 році, випала честь відкривати перший розіграш новозапочаткованого міського Кубку.
У першій грі тріумфаторами групи «А» стала команда «ДОК-Болехів», яка впевнено обіграла «Долину-West» з рахунком 47:28.
У групі «Б» перемогу над командою «SPLIT-Болехів», з рахунком 48:69, святкувала команда «Долина-East».
За правилами турніру, наступним етапом були стикові (півфінальні) зустрічі.
У першому півфіналі дві болехівські команди у цікавому та наднапруженому поєдинку, з мінімальною різницею очок, все ж таки зуміли визначити кращого з-поміж себе. Рахунок 40:42 на користь команди «SPLIT-Болехів».
Другий півфінал визначив найсильнішу долинську команду. Нею стала «Долина-East» (17:45).
Наступні 2 поєдинки чесно розподілили нагороди серед учасників.
У грі за 3 місце «ДОК-Болехів» вдруге обіграв «Долину-West» (54:24) та завоював срібло.
У грі ж за 1 місце, повторна зустріч команд «SPLIT-Болехів» та «Долина-East» також не принесла нам несподіванок. Болехівчани вдруге поступаються своїм опонентам (52:64) та задовольняються лишень срібними медалями. А золото турніру дістається долинянам з команди «Долина-East».
По завершенні ігор відбулося урочисте нагородження переможців. Всі призери були нагородженні медалями та грамотами міського голови. Окрему особисту нагороду кращого гравця турніру отримав Віталій Рак з команди «SPLIT-Болехів».
Кульмінацією свята баскетболу стало урочисте вручення перехідного Кубку міста Болехова команді-переможцю. Від сьогодні і протягом наступного року він прикрашатиме здобутки спортсменів міста Долини.


Відбувся кубок Болехова з баскетболу

У суботу, 9 листопада 2019 року, у приміщені спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічнго» відбувся традиційний відкритий Кубок міста Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. У цей день позмагатися виявили бажання...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

0 Коментарів

Авторизація