У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
22 лют, 2016 0 Коментарів 782 Перегляди

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

20 лютого 2016 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1, в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене", пройшов відкритий чемпіонат міста Болехова з баскетболу. Участь у змаганнях взяли 3 команди з Болехова («Болехів» і «Спарта») та Долини («Долина»). Команда м.Стрий після попереднього підтвердження участі на змагання не прибула. Проте, від цього, турнір менш цікавим не став.
Розпочались змагання із урочистого шикування, підняття Державного Прапора та виконання вживу Гімну України. Після цього із словами привітання перед усіма присутніми виступила заступник міського голови Тетяна Лугова, яка побажала спортсменам наснаги, хороших вражень від гри та, звичайно, перемоги.
Стартував змагальний день грою між «Долиною» та «Болеховом». У першому ж періоді болехівчани оформили комфортну для себе перевагу у 6 очок (14:20). Але вже наступний період продемонстрував нам те, що наші гості не мають наміру так легко здаватися. Відігравши відставання долиняни закінчили першу половину гри вже із плюсом у одне очко (34:33). Такий хід подій став серйозною несподіванкою для «Болехова», який так і не зміг оговтатися від неї аж до кінця зустрічі. «Долина», натомість, тільки нарощувала відрив у рахунку та, у підсумку, здобула впевнену перемогу з рахунком 78:69.
Наступна гра звела між собою дві місцеві команди. Після поразки у першій грі «Болехів» прагнув будь-що відігратися на команді «Спарта». Це підтвердив як сам старт гри, так і її перебіг. Захопивши ініціативу іще у першому періоді (14:11) «Болехів» не дав змоги своїм опонентам хоч якось виправити ситуацію. Фінальний свисток фіксує першу поразку «Спарти» (79:66).
Завершувався турнір грою між «Спартою» та «Долиною». І, якщо, дехто думав, що у цьому поєдинку все вже зрозуміло, то він сильно помилявся. Зі стартовим свистком спартанці нав’язали долинянам справжню боротьбу. Перший період «Долина» виграла всього з одним очком відриву (11:12), а вже у наступній чверті, здивувавши всіх та не зважаючи на максимум зусиль, випустила вперед своїх суперників (28:24). У перерві, проаналізувавши власні помилки та закривши проблемні зони, «Долина» зуміла переломити хід гри та взяти ситуацію під свій контроль.  І, як вже не старалася «Спарта» втримати свого супротивника, їм це не вдалося. Судді фіксують другу перемогу «Долини» з рахунком 55:73.
По завершенні ігор команди вишикувалися для урочистого нагородження. За зайняте третє місце грамотами та медалями із рук заступника міського голови були нагороджені хлопці із «Спарти». За зайняте друге місце грамоти, медалі та вітання приймала команда «Болехів».
За традицією було визначено і кращого гравця змагань. Ним став Сильвестр Матішак («Долина»).
На завершення, грамоти, медалі найвищого ґатунку та кубок було вручено переможцям відкритого чемпіонату міста Болехова з баскетболу сезону 2016 року команді «Долина» з чим ми їх щиро вітаємо!


Відбувся черговий чемпіонат міста Болехова з баскетболу

23 серпня у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат міста Болехова з Баскетболу, який цього року був присвячений Дню Незалежності України. Участь у змаганнях взяли 6 команд з Івано-Франківської (Болехів, Болехів-2, Долина) та...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд....

0 Коментарів

Авторизація