Болехівщина відзначила День фізичної культури і спорту
12 вер, 2016 0 Коментарів 1 220 Переглядів

Болехівщина відзначила День фізичної культури і спорту

У суботу, 10 вересня 2016 року, на міському стадіоні відбулися урочистості та змагання між працівниками сфери фізичної культури і спорту з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту на Болехівщині.
У цей день до Болехова прибули вчителі візичної культури, викладачі фізичного виховання, тренери-викладачі з видів спорту, що пропагуються в місті, а також всі, так чи інакше, причетні до розвитку спорту на Болехівщині.
Під час урочистого шикування перед присутніми виступив міський голова Богдан Мельник, який привітав спортивний актив нашого краю, подякував їм за нелегку роботу, яка часто тримається на власному ентузіазмі, побажав наснаги та подальших успіхів і звершень. Окрім цього, грамотами міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту та високий професіоналізм були відзначені: Микитишин Ніна Василівна – вчитель фізичної культури Міжрічанської ЗОШ, Гнатойко Василь Ярославович – вчитель фізичної культури Тисівської ЗОШ, Стефанська Оксана Володимирівна – вчитель фізичної культури Гузіївської ЗОШ, Гнатойко Василь Петрович – вчитель фізичної культури Козаківської ЗОШ, Рошко Володимир Володимирович – тренер-викладач Болехівської ДЮСШ та Андрусишин Віктор Володимирович – викладач фізичного виховання Прикарпатського лісогосподарського коледжу.
Після цього слово взяв депутат міської ради, директор Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи Латик Нестор Омелянович, котрий, окрім теперішніх досягнень місцевого спорту, згадав заслуги вчителів та спортсменів минулого, котрі своїм завзяттям заклали міцний фундамент спортивних традицій для теперішніх поколінь.
По завершені урочистої частини наш день плавно перейшов у частину змагальну, де вчителі, тренери та викладачі однією великою спортивною родиною позмагалися у грі у міні-футбол та волейбол, весело та з користю провели своє професійне свято, а також, отримали хорошу нагоду поспілкуватися один з одним у невимушеній обстановці, поділитися досвідом та обговорити нагальні проблеми.


Болехівщина відсвяткувала День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту в Україні відзначається щорічно у другу суботу вересня. Болехівщина також приєдналася до святкування та відзначила дану знаменну дату товариськими іграми у міні-футбол та волейбол між вчителями фізичної культури...

У центрі Болехова відбувся масовий спортивно-оздоровчий захід "Руханка"

З метою формування у суспільстві умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя 21 квітня 2016 року в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" на площі Івана-Франка в центрі...

Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»

У м.Стрий Львівської області відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2003/2004, 2005/2006, 2007/2008 рр. народження та вільної боротьби серед дівчат 2000/2001, 2003/2004 рр. народження – «Кубок Довбуша-2016»....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація