Болехівщина відсвяткувала День фізичної культури і спорту
15 вер, 2015 0 Коментарів 591 Перегляд

Болехівщина відсвяткувала День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту в Україні відзначається щорічно у другу суботу вересня. Болехівщина також приєдналася до святкування та відзначила дану знаменну дату товариськими іграми у міні-футбол та волейбол між вчителями фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Болехівщини, викладачами фізичної культури Прикарпатського лісогосподарського коледжу, тренерами та працівниками Болехівської ДЮСШ і працівниками відділу молоді і спорту Болехівського міськвиконкому.
У даному міні-двоборстві команді дитячо-юнацької спортивної школи протистояла збірна команда викладачів та вчителів фізичної культури Болехівщини. 
Першим видом змагальної програми був міні-футбол. На майданчику точилася практично рівна боротьба, проте вчителям, все ж таки вдалося, забити гол іще у першому таймі. Друга половина зустрічі виявилася набагато результативнішою. Тренери змушені були відіграватися і зробили це надзвичайно вдало, повівши у рахунку, під кінець матчу (3:2). Але, як то кажуть, футбольна фортуна посміхнулася вчителям. Всього за декілька секунд до фінального свистка вони зуміли зрівняти рахунок та вибороти нічию (3:3). 
У другому ж виді змагальної програми сильнішими виявилися вчителі, які обіграли у волейболі тренерів з футболу, баскетболу, греко-римської боротьби та боротьби дзюдо. 
День фізичної культури і спорту на Болехівщині пройшов у дружній та товариській атмосфері. Попри змагальну складову та з користю для здоров’я проведений час, люди, котрі розвивають та прививають болехівчанам любов до занять фізичною культурою та спортом мали змогу поспілкуватися один з одним у неформальній обстановці, обмінятися досвідом, поділитися нагальними проблемами та своїм баченням подальшого розвитку спорту та тіснішої співпраці у всіх його ланках.
Щиро сподіваємося, що дане починання стане хорошою традицією для Болехова та щороку залучатиме все більшу і більшу кількість учасників та зацікавлених у розвитку і популяризації спорту установ і організацій нашого з вами краю.

Болехівщина відзначила День фізичної культури і спорту

У суботу, 10 вересня 2016 року, на міському стадіоні відбулися урочистості та змагання між працівниками сфери фізичної культури і спорту з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту на Болехівщині. У цей день до Болехова прибули вчителі...

Відбувся ІХ міжнародний юнацький турнір з боротьби «Кубок Довбуша-2016»

У м.Стрий Львівської області відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2003/2004, 2005/2006, 2007/2008 рр. народження та вільної боротьби серед дівчат 2000/2001, 2003/2004 рр. народження – «Кубок Довбуша-2016»....

Відкритий чемпіонат міста Болехова з волейболу

26 березня 2017 року відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу. Участь у змаганнях взяли 7 команд: «Руський Болехів», «Асікс» (Болехів), «Кальна», «Тисів», «Долина», «Сокіл» (Станківці) та «Патріот» (Болехів). Всі команди були розділені на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація