Відкритий чемпіонат міста Болехова з волейболу
27 бер, 2017 0 Коментарів 973 Перегляди

Відкритий чемпіонат міста Болехова з волейболу

26 березня 2017 року відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу. Участь у змаганнях взяли 7 команд: «Руський Болехів», «Асікс» (Болехів), «Кальна», «Тисів», «Долина», «Сокіл» (Станківці) та «Патріот» (Болехів).
Всі команди були розділені на 2 групи та розподілені між спортивними залами ЗОШ №1 та ЗОШ №2 м.Болехова.
У групі «А» (ЗОШ №1) за коловою системою змагалися: «Долина», «Руський Болехів», «Кальна» та «Тисів». Найкращою серед них стала команда «Руського Болехова», а з другої сходинки у фінальну частину пробилася «Кальна».
У групі «Б» команди «Асікс» та «Сокіл» своєю грою  залишили «Патріотів» «за бортом» турніру.
По завершенні групового етапу змагання продовжилися на базі ЗОШ №1 із півфінальних сутичок, у яких «Кальна» обігрує «Асікс», а «Руський Болехів» тріумфує над «Соколом».
Виходячи із вищенаведених результатів у сутичці за 3 сходинку зійшлися «Асікс» та «Сокіл». Не зважаючи на те, що на груповому етапі «Сокіл» поступився  болехівчанам, у боротьбі за медалі все пішло зовсім по іншому сценарію. Команда із Станківців, все ж таки, дотискає суперника та виборює перемогу у 3 додатковій партії. 
У грі ж за золото змагань команда «Кальні» не змогла повторити звитягу «Сокола» та вдруге поступається «Руському Болехову» задовольняючись, при цьому, срібними медалями. Золото ж турніру залишається у Болехові. До вашої уваги склад команди-переможця: Віталій Безрукий, Степан Гошовський, Володимир Басістий, Олег Пилипишин, Сергій Косило, Ярослав Яцюк, Петро Бойчук, Маркіян Гнатишин та Роман Бунчак.
Після закінчення ігор команди-переможці були нагороджені медалями та грамотами виконавчого комітету Болехівської міської ради. Також, від імені міського голови Богдана Мельника, головний спеціаліст з фізичної культури та спорту Любомир Мультажинський подякував учасникам змагань за видовищні і цікаві ігри, толерантне ставлення до суперників та суддів, та висловив впевненість у тому, що наступного року у цьому залі збереться іще більше команд та глядачів, які будуть палко їх підтримувати!


У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

Відкритий чемпіонат Болехова з волейболу U-21

08 липня 2018 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу U-21. Такі змагання із віковими обмеженнями (юнаки до 21 року) проходили в нашому місті вперше, чим можна пояснити невелику кількість команд....

Відбулися чергові змагання з баскетболу на Кубок міста Болехова

У суботу, 17 листопада, у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 відбувся традиційний відкритий Кубок м.Болехова з баскетболу пам’яті тренера Степана Мироновича Романишина. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 6 команд: «Болехів» (Болехів), «Болехів-2»...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація