Відбувся перший чемпіонат міста Болехова з бадмінтону
09 чер, 2015 0 Коментарів 1 550 Переглядів

Відбувся перший чемпіонат міста Болехова з бадмінтону

7 червня 2015 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 відбувся перший в історії нашого міста чемпіонат з бадмінтону. Попри те, що даний вид спорту увійшов на терени Болехівщини зовсім недавно, він став цікавим та корисним захопленням для багатьох наших жителів із усіх вікових категорій.
На участь у дебютному чемпіонаті з бадмінтону заявку подали 6 спортсменів. Попри невелику кількість учасників змагання виявились доволі цікавими та непередбачуваними, адже рівень гри суперників був практично рівним, зате вік варіював від 17 (Ігор Латик – учень 11 класу) до 73 років (Степан Стефанський – відомий гравець та колишній тренер збірної України з бадмінтону).
Спортсмени були розподілені у 2 групи. У групі «А», не без проблем, проте, все таки, на 1 місці фінішує Андрій Гонтарук. Роман Кулик здобуває 2 сходинку та залишає Ігоря Латика без шансу поборотися за медалі.
У групі «Б» кращим, доволі впевнено, стає Михайло Хміль. Другу позицію, у важкій трьохгеймовій боротьбі із наддосвідченим ветераном Степаном Стефанським, здобуває Олег Олійник.
За підсумками групового етапу у поєдинку за 3 місце зустрілися Кулик Роман та Олег Олійник. Інтрига у грі з’явилася тільки у другому сеті. Здавалося, Роман ось-ось наздожене свого опонента та переведе матч у третій сет, але виснажлива боротьба у минулих іграх та спекотна літня погода менше сил відібрала саме у Олега, який і здобуває заслужене 3 місце.
У фіналі на паркеті зійшлися Андрій Гонтарук та Михайло Хміль. Поперемінно демонструючи більш змістовну та красиву гру кожен з них виграє по одному сету. А от додатковий сет, разом із чемпіонським званням, підкорюється  Михайлу.
По завершені змагань переможці були нагороджені грамотами, медалями та розділили між собою призовий фонд у розмірі 1000 грн. 
Надзвичайно приємно констатувати те, що дане спортивне свято було організовано та проведено виключно за рахунок спонсорських коштів.
Пройдешній турнір та всі його учасники безперечно увійдуть у історію, та, сподіваємося, дадуть підґрунтя і старт для більш бурхливого розвитку бадмінтону на Болехівщині.


Відкритий чемпіонат міста Болехова з волейболу

26 березня 2017 року відбувся відкритий чемпіонат м.Болехова з волейболу. Участь у змаганнях взяли 7 команд: «Руський Болехів», «Асікс» (Болехів), «Кальна», «Тисів», «Долина», «Сокіл» (Станківці) та «Патріот» (Болехів). Всі команди були розділені на...

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу
Новини спорту травень. 2017

У Болехові пройшов відкритий чемпіонат міста з баскетболу

6 травня 2017 року у приміщенні спортивного залу ЗОШ №1 м.Болехова відбувся черговий розіграш відкритого чемпіонату м.Болехова з баскетболу сезону 2017 року. Цього дня позмагатися та показати себе прибули наступні команди: «Спарта» (Болехів),...

Юні спортсмени не залишилися без уваги Святого Миколая

Вже традиційно в м.Болехові, у переддень Дня Святого Миколая, за сприянням міського голови, наші діти поринають у святкову спортивну атмосферу змагального процесу, демонструючи своїм тренерам та суперникам нові висоти, які підкорилися їм упродовж...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація