Відбувся міський Кубок з волейболу серед дівчат U-16, присвячений 650-й річниці міста Болехова
08 жов, 2021 0 Коментарів 688 Переглядів

Відбувся міський Кубок з волейболу серед дівчат U-16, присвячений 650-й річниці міста Болехова

3 жовтня 2021 року у спортивному залі  Болехівського ліцею №2 “Наукового” відбувся міський Кубок з волейболу серед дівчат U-16, присвячений 650-й річниці міста Болехова. Участь у турнірі взяли 6 команд із Міжрічанського ліцею, Гузіївського ліцею, Болехівського ліцею №1 «Академічного», Болехівського ліцею №2 «Наукового» та Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.

Не зважаючи на те, що змагання даного формату проходили у нашому місті вперше, ігри виявилися напрочуд цікавими та напруженими. Юні спортсменки продемонстрували високий рівень майстерності та зіграності. 

У підсумку, бронзові нагороди виборола команда Болехівського ліцею №2 «Наукового», срібні медалі завоювала команда Гузіївського ліцею, а золото турніру здобула команда Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.

Окрім командних нагород, організаторами турніру були вручені і персональні відзнаки. Статуетку кращого гравця лінії захисту отримала Ірина Бучко. Кращим гравцем атаки стала Лілія Сеньків. Відзнаку за кращого гравця-зв’язуючого отримала Марта Лопачук.

Насамкінець хотілося б висловити подяку піцерії "GLGpizzergiano" та магазину "Щедрий кошик", завдяки яким учасниці змагань змогли поласувати смачною піцою.

У Болехові відбувся VII Відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед шкільної

Із 1 до 3 жовтня 2021 року у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічний» відбувся VII Відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед шкільної молоді "BOLEKHIV OPEN-2021", присвячений 650-й річниці міста...

У Болехові відбувся Перший відкритий шаховий Кубок міста

3 жовтня у приміщенні Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму відбувся Перший відкритий шаховий Кубок Болехова, присвячений 650-й річниці міста. У турнірі взяли участь 46 учасників із Бучача (Тернопільська обл.), Рогатина,...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація