Відкрита першість Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби
26 жов, 2015 0 Коментарів 627 Переглядів

Відкрита першість Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби

23-24 жовтня 2015 року у приміщені малого спортивного залу ЗОШ №1, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», пройшла відкрита першість Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби. Позмагатися та продемонструвати свої сили до нас завітали команди з міст Долини та Стрия. Основною метою даних змагань було виявлення перспективних спортсменів з підростаючого молодого покоління, які нещодавно стали на борцівський килим та роблять перші кроки на шляху власних спортивних звитяг. Окрім цього, команди мали змогу налагодити дружні стосунки із тренерами та спортсменами ближніх міст, підвищити свою майстерність та популяризувати греко-римську боротьбу на теренах Болехівщини.
Всі учасники були розподілені по вагових та вікових категоріях. Тобто, організатори змагань, розділили дітей, які вже тренуються певний час, та тих, хто тільки-но зацікавився греко-рисмською боротьбою та почав ходити на тренування.
Після численних поєдинків, у яких взяли участь 69 спортсменів, та годин запеклої боротьби були визначені переможці. Приємно, що саме вихованці Болехівської ДЮСШ вибороли перше загальнокомандне місце.
Серед наших дітей, за старання та майстерність, хотілося б виділити: О.Кидика, Б.Бонковського, І.Павліва, О.Сафронова, І.Бонковського, А.Івасіва, І.Ціздина, І.Павліва, В.Тутора, В.Вігака, В.Струтинського, О.Филика, В.Очеретнюка, М.Середюка, В.Петрухіна, А.Кремка, Б.Герцика, В.Погляда, К.Кирика, Д.Дудку, М.Крутія, А.Михавківа, М.Дякового та С.Василюка.
Дані змагання відбулися за сприянням відділу молоді та спорту Болехівського міськвиконкому, дирекції Болехівської ЗОШ №1 та безпосередньої допомоги приватного підприємця Богдана Сайка, який люб’язно надав кожному учаснику солодкі призи.
З хорошими враженнями та позитивними емоціями гості покидали Болехів, а ми, у свою чергу, вкотре констатували, що на наших теренах підростає безліч талановитої молоді, яка під пильним тренерським наглядом, з часом, обов’язково заявить про себе як на обласному, так і на Всеукраїнському рівні.

Тренер Болехівської ДЮСШ В.Рошко

Болехівські борці вдало виступили на регіональному турнірі у місті Долина

З 5 по 7 червня 2015 року у м.Долина проходив регіональний турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ. Позмагатися та продемонструвати всім свої вміння з’їхалися борці із Житомира, Тернополя, Львова, Червонограду,...

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ
Новини спорту травень. 2016

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ

20-22 травня в м.Долина пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи випускників Долинської ДЮСШ та 40-ка річчя заснування греко-римської боротьби на Долинщині. Взяти участь у змаганні приїхали понад 200 спортсменів з міст...

Звершення болехівських борців на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях!

24-26 лютого в місті Nesvady (Словаччина) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Locdoborec» на який завітали команди із Словаччини, Угорщини, Чехії, Боснії і Герцоговини, Сербії, Хорватії, України, Ромунії, Польщі, Австрії та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація