Відбулась відкрита першість міста Болехова з греко-римської боротьби
23 лют, 2015 0 Коментарів 876 Переглядів

Відбулась відкрита першість міста Болехова з греко-римської боротьби

21 лютого 2015 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №2 відбулася відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської молоді. Окрім наших дітей участь у турнірі взяли гості з Долини, Стрия та Червонограду.
Змагання розпочалися із урочистого параду учасників, звучання Державного Гімну України та привітальних слів організатора чемпіонату, тренера Болехівської ДЮСШ Володимира Рошка та головного спеціаліста відділу молоді та спорту Болехівського міськвиконкому Любомира Мультажинського.
Одразу ж після цього на килимі зійшлися у поєдинку перші юні борці, які розпочали декількагодинний марафон по завершенні котрого спортсмени визначили кращих з-поміж себе у 14 вагових категоріях. Ними стали: Богдан Бонковський (21кг., Болехів), Юрій Голубовський (23кг., Стрий), Ігор Бонковський (27кг., Болехів), Максим Когутяк (29кг., Долина), Вадим Мишчишин (32кг., Червоноград), Микола Крутій (35кг., Болехів), Данило Яремків (35кг., мол.вікова група, Долина), Владислав Вігак (38кг., Болехів), Павло Федиш (47кг., Болехів), Володимир Очеретнюк (53кг., Болехів), Владислав Струтинський (63кг., Болехів), Олександр Яцків (66кг., Болехів), Назар Романів (76кг., Долина). 
Окрім вищезазначених чемпіонів медалістами також стали наступні наші вихованці: Іван Павлів, Олег Кедик, Олександр Сафронов, Ростислав Кирик, Андрій Івасів, Володимир Карбівський, Арсен Яремко, Максим Середюк, Василь Тутор, Назар Олексин, Назар Шопоняк, Олег Федиш та Олег Филик.
По завершені змагань усі переможці та призери були нагороджені грамотами і медалями. Також, заохочувальними солодкими призами були нагороджені всі юні спортсмени, які не дісталися до п’єдесталу.
У підсумку, Болехів здобуває впевнене перше загальнокомандне місце. Команди-гості нашого міста з хорошими враженнями та позитивними емоціями покидають турнір та обіцяють приїхати до нас наступного року вже із значно більшими силами, що безумовно додасть спортивного азарту та видовищності змаганням.


Останні досягнення наших борців у році, що минув

Місяць грудень був надзвичайно насиченим змаганнями для юних борців Болехівщини. Окрім змагань на першість Болехівської ДЮСШ та турніру у м.Тернопіль, 18 грудня команда м.Болехова взяла участь у відкритому чемпіонаті Долинської ДЮСШ, у якому...

Відкрита першість Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби

23-24 жовтня 2015 року у приміщені малого спортивного залу ЗОШ №1, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», пройшла відкрита першість Болехівської ДЮСШ з греко-римської боротьби. Позмагатися та продемонструвати свої сили...

ІІ традиційна відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської молоді

5 березня 2016 року у приміщені спортивного залу ЗОШ №1 в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» відбулася ІІ традиційна відкрита першість м.Болехова з греко-римської боротьби серед учнівської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація